- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Hu mekkora vitak mennek itt!
En vilag eletemben PS-es voltam, Vita kivetelevel az osszes megvolt eddig, de nem akadnek ugy ki, mint @wesder, ha a PS elnevezeset, vagy megjeleneset szidna barki is.
Komolyan, mintha ellene iranyulo serelem lenne barmifele kritika az uj XBOX-szal szemben.Az elnevezes igenis pocsek. Eddig is pocsek volt az elnevezes? Igen. Ettol fuggetlenul meg lehetett volna mondjuk probalni egy XBOX Two elnevezest a One utan, vagy barmi mast. Oke, hogy az ember ne vegyen valamit anelkul, hogy fingja lenne rola mit vesz, de azert az se jo, ha kutatomunkat kell vegezni miatta. Ha XBOX-os lennek, es a baratnom hallana tolem, hogy mennyire szeretnek egy Series X-et, siman osszekeverhetne a One X-szel. Nem nezne utana, mert az atlag ember nem szamit ilyen idiota elnevezesi semara.
Nyilvan nem ez donti el nalam a kovetkezo genben, hogy mit veszek, szamomra csak a jatekok szamitanak, de ettol fuggetlenul ez a nev tovabbra se elonyos, plane azert, mert kb barmi mas nevvel el lehetett volna kerulni, hogy az emberek osszekeverjek az elozo gennel.
(Igen, PS eseten vannak genen belul kulonbozo modellek, de se a nevukben se a gepekben nincs annyi kulonbseg, hogy egy mas genhez tartozo PS-t vegyel veletlenul. Nintendot ilyen teren nem tudom megvedeni.)
Ami a formajat illeti, nekem szemely szerint bejon, meg ugy ranezesre praktikusnak tunik airflow szempontjabol. Nekem igazabol mindegy, hogy nez ki, amig nem zavaroan feltuno (mint a PS5 devkit
).
Konzol elleni kritikat meg senki ne vegyen mar igy magara pls. En erdekes modon tudtam nevetni a PS4 megjeleneset kifigurazo memeken, meg el tudom engedni, hogy nehany ember furan nez ram, hogy (jo esetben) 720p-s Nintendos jatekokat tolok Switchen es hogy ez milyen gaz egy XBOX/PS grafikajahoz kepest. Egeszseges ember nem csinal ugyet ebbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Autós topik
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest