- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Low Noise
senior tag
válasz
Dr. Romano #67 üzenetére
Ha direkt akarja elrontani az ember nem akar bedögleni, de ha véletlen leejted biztos kipurcan. Hátitáskástól ejtettem le egy WD vinyót egyből megdöglött, nem tudta olvasni a fájlok nagy részét.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Silentfrog #68 üzenetére
Valóban a mai modellek úgy tűnik azért jobban bírják a fizikai behatásokat, de tény hogy a sajátomat még ennek a tudatában sem szívesen ejteném le vagy csapnék rá
-
Silentfrog
veterán
válasz
Dr. Romano #67 üzenetére
Tehát nem mennek ezek annyira könnyen tönkre,mint sokan hiszik.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Silentfrog #66 üzenetére
Volt kollégámnak volt egy Seagate 500-as vinyója. HD sentinel szerint 70%-os volt de a nagyker nem akarta cserélni. Ő is menet közben csapdosta, kopogtatta, hdd tokban a földre ejtette (mindezt úgy hogy persze ne legyen látható sérülés rajta), de basszus egyszerűen nem akart meghalni. Aztán nagy nehezen beadta a kulcsot, de nem volt egyszerű menet.
-
konyi79
addikt
Ha erre gondolsz, szerintem nem tudod mennyire nem szeretik a mai vinyók sem a tengelyirányú rázkódást. Átvinni, másik szobába egy dolog, meg a mai hordozható eszközök nagy része szerencsére már támogatja, ha elmozdul a kelleténél jobban parkállásba teszi a fejet. Próbáld ki ha elég bátor vagy, vedd kézbe a laptopod, hevesen rázogasd, és próbálj elindítani pl egy filmet
(Ne tedd! csak vicc volt!) Ezt az asztali konzol nem biztos támogatja, meg ha ki is van húzva, nem biztos jó helyen a fej, meg nem biztos olyan hamar megáll az a tányér.
Nekem halt már be vinyó attól csupán, lecsuktam a fedelet úgy, ahogy jólesik egy fagyás után. -
konyi79
addikt
Arra kiváncsi lennék, az ilyen lelkesen javított konzoloknak mekkora hányada lesz HDD hibás?
Utána úgyis szervíz... -
milapsy
aktív tag
az orosz modszer mindig bevalik
-
Dr. Romano
veterán
Régen amikor a TV-n elkezdett szaladni a kép, tényleg csak elég volt az oldalára 'szni és már lehetett rendesen nézni. Úgy tűnik ezek az "analóg" javítási módok a mai eszközöknél is működnek
-
MatulaAvB
csendes tag
válasz
Silentfrog #15 üzenetére
Az anyóst úgy szeretem, mint a sört! Hidegen az asztalon felbontva!
-
Low Noise
senior tag
Komolyan mondom, nem értem, nem tudtak csinálni egy prototípust amit teszteltek volna, hogy jó-e a minta példány és utána mehet a tömeg gyártás?
Úgy bő 10 éve számítógépeket raktunk össze kollégákkal hipermarketeknek, még ott is készült prototípus és ha az működött akkor raktuk össze a megrendel mennyiséget.
-
gyáliSanyi
őstag
Buy nextgen and Back to the Future!
-
- = Zk = -
félisten
én szinte mindent így javítok, ha már épp kezdek kiakadni. erre pár év és hír lesz, csakmert xbox... áhá
-
pigster
senior tag
válasz
MortalVenoM #20 üzenetére
HDDt otthon még 1 majom is ki tudja cserélni
... és mit csináljon az, akinek nincs majma? -
GeryFlash
veterán
Végűlis anno a gameboyos játékok is csak akkor működtek, ha a kazetta részébe egy jó erőset belefújtál, mondjuk azóta eltelt 10 év
-
BlackSoft
addikt
El tudom képzelni, hogy gariban is így csinálják
-
Wolflaci
csendes tag
Én csak a cikben lévő mondatra referáltam. erre: "Ennek a javítási procedúrának egyetlen hátránya van, mégpedig az, hogy ha nem vagyunk elég óvatosak, könnyen hazavághatjuk a konzolt, ami azt eredményezi, hogy nem kapunk helyette újat."
Szerintem is ez hülyeség, mert pár pofontól nem hiszem hogy kinyiffan bármi, nameg nem tudják a szervízben hogy mi történt mert csak annyit mondunk: bekapcsoltuk és nem működik -
Wolflaci
csendes tag
Üderállat
Amúgymeg ha nem sikerül józanra pofozni, és pont hogy kinyiffan az xbox, mért ugrana a gari?
Nem tudják hogy mi történt ha visszaviszem és azt mondom: nem működik. -
parkasz
senior tag
Szerintem rögvest ötvözni kéne egy kinect-es játékkal, ahol mind virtuálisan, mint real time hülyére lehet verni a konzolt, vagy a konzolnak látszó tárgyat.
A címe lehetne ez: "here can be only (xbox) one" a hegylakó után szabadon -
nrgia
őstag
Na ez már döfi...tuti az oroszok rakták össze...
-
Psychopeti
senior tag
Ez oda*asz nagyon
-
Seri21
tag
Sztem ezek után a szervizben is így javítják majd.
-
gianni85
veterán
Le kell tölteni a játékokat kérem szépen
Úgyis olcsóbb jelenleg, mint dobozosan
-
scampolo84
aktív tag
Hahahah, kész vicc
Next gen rulz -
mephi666
nagyúr
válasz
Sirandrish #33 üzenetére
magyarországon akárhol vihetnék
írni kellene m$-nak, hogy tervezzenek ide az ország közepére valami baszottnagy logisztikai központot, ahonnan elláthatnák közúton egész európát... tuti nem lenne gond a gépekkel
-
Sirandrish
legenda
És arra még nem gondoltál hogy azért szállítják CSAK földúton hogy a lehető legtöbb gépet a lepakolás előtt még helyrehozzák?
Képzelem hogy az MS betesz a gyártósorra a minőségellenőr és a csomagoló közé egy pofozó emberkét aki átveszi a ME-től a gépet, oldalba vágja vagy kétszer és küldi tovább csomagolásra
-
Seri21
tag
Képzelem, hogy szállíthatták a gépeket, ha ennyinél kiugrott a helyéről a fogaskerék.
-
khron78
őstag
válasz
Sirandrish #29 üzenetére
Dehogynem. Legalább a napi testmozgás is meglesz
-
-
banhammer
veterán
Nincs itt semmi látnivaló kérem oszoljanak.
Régi, jól bevált finom kalibráló műszert alkalmazza a fazon a videóban.
-
Slade92
aktív tag
Biztos az MS szervízbe is ütögetik a hibás konzolokat!
-
khron78
őstag
Ütögetni kell egy 150eFt-os cuccot.
Azért kétlem, hogy ezt egyszer megcsinálod, aztán a hiba örökre száműzve.
Egy ilyen primitív hibát, hogy nem vettek észre?
Miből áll egy teszt a Microsoft-nál? -
.mf
veterán
Lefogadom, hogy lesznek olyanok, akik a bekapcsolt boxot fogják ütögetni.
A videóban azt mondja, hogy a másik javasolt megoldás, amit a fórumokon írtak, hogy egy lábnyira felemeled és leejted párszor egy kemény felületre. Ettől még egy leparkolt olvasófej is ki tud ugrani a helyéről, ha a parkolási terület mindössze néhány mm. -
MortalVenoM
tag
sonyéknál az a fícsör, hogy a tönkrement HDDt otthon még 1 majom is ki tudja cserélni, erre a microsoft az optikai egység otthoni javíthatóságával válaszolt! és még csavarozni sem kell!!
viszont most az a helyzet, h az xboxnak nincs nem-azonnal, otthoni is orvosolható problémája, a ps-nek meg még mindig ott a BLOD (+ a szabotázsos meglepik). ezt csak úgy mondom...
-
Malachi
veterán
úgy tudom az 576 kByte shopokban holnaptól árulják a Microsoft (tm) gumikalapácsot, a nyele fa, a feje zöld, potom 9.999.- forintért.
-
SkyS1gn
félisten
Jézus isten.... sooOOO next gen
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #9 üzenetére
Mindkét új konzolnak megvan a maga első szériás gondja. Már lassan kezdem azt gondolni hogy ez is hozzá tartozik a konzolokhoz , mint egyfajta marketing.
(#11) Def26:
-
fugu
tag
-
Def26
félisten
válasz
Silentfrog #10 üzenetére
lol.
Sokszor elég lenne az anyósnak is, mert ő a probléma forrás.
-
Silentfrog
veterán
Ezt a technikát sok családban alkalmazzák ha az asszony "rendetlenkedik",egy két füles és már meg is javul!
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
"a kattogó hangot egy félrecsúszott fogaskerék okozza a meghajtóban"
Stabil egy mechanika lehet, mit ne mondjak...
-
.mf
veterán
válasz
Sirandrish #1 üzenetére
"És ennyi! Ezért volt az a nagy felháborodás? Oldalba vágod kétszer a konzolt és "
-- és a HDD olvasófeje már fel is szántotta a tányért.
-
mephi666
nagyúr
volt anno 40x-es sony cd rom-om (ami már talán a 3. sony volt: gari után haltak sorban), ami csak akkor olvasta a lemezt, ha tenyérrel olyan erővel nyomtam be a tálcáját, hogy a komplett számítógépház 5-10 centit csúszott hátra az asztalon
egyébként erőlködött, pittyegett, lemezt nem volt hajlandó felpörgetni...
-
Angel1981
veterán
Like a Boss!
-
Schuerue
csendes tag
Egy, még a képcsöves érából származó vicc:
Az egyszeri embernek elromlik a televíziója. Üstöllést ki is hívja az első szerelőt, akire a rábukkan a napi újság apróhirdetési rovatában. A kiérkező mester pedig nem tesz mást, mint emberesen rácsap a TV oldalára, s az máris flottul működik.
- 2550 forintot kérnék. - Közli a tulajjal (ne feledjük, nem mostani a vicc, akkortájt ez még jó pénz volt).
- Ezért, ilyen sokat? Hiszen csak oldalba vágta a tévémet. - Méltatlankodik az összeget némileg sokalló megrendelő.
- Uram, maga az ütés csupán 50 forint, a többit azért kérem, mert én tudom, hogy hova kell ütni. -
Def26
félisten
Hát biztos jobb mint a szervizre várni.
-
Bad Pritt
félisten
Armageddon rulz
Én amúgy soha nem ütögetnék egy 150ezret érő tárgyat de hát a tulajok tudják, beválallják-e az Antropov módit. -
Sirandrish
legenda
És ennyi! Ezért volt az a nagy felháborodás? Oldalba vágod kétszer a konzolt és jobb mint valaha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest