- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Ha erre gondolsz, szerintem nem tudod mennyire nem szeretik a mai vinyók sem a tengelyirányú rázkódást. Átvinni, másik szobába egy dolog, meg a mai hordozható eszközök nagy része szerencsére már támogatja, ha elmozdul a kelleténél jobban parkállásba teszi a fejet. Próbáld ki ha elég bátor vagy, vedd kézbe a laptopod, hevesen rázogasd, és próbálj elindítani pl egy filmet
(Ne tedd! csak vicc volt!) Ezt az asztali konzol nem biztos támogatja, meg ha ki is van húzva, nem biztos jó helyen a fej, meg nem biztos olyan hamar megáll az a tányér.
Nekem halt már be vinyó attól csupán, lecsuktam a fedelet úgy, ahogy jólesik egy fagyás után. -
Wolflaci
csendes tag
Én csak a cikben lévő mondatra referáltam. erre: "Ennek a javítási procedúrának egyetlen hátránya van, mégpedig az, hogy ha nem vagyunk elég óvatosak, könnyen hazavághatjuk a konzolt, ami azt eredményezi, hogy nem kapunk helyette újat."
Szerintem is ez hülyeség, mert pár pofontól nem hiszem hogy kinyiffan bármi, nameg nem tudják a szervízben hogy mi történt mert csak annyit mondunk: bekapcsoltuk és nem működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest