Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szapeboy
tag
Én is hasonlóan jártam, mint itt jópáran. Reggel 9 után megrendeltem, kifizettem utalással aztán délután 4 körül jött a visszakozó levél. Írtam a Fogyasztóvédelmi Fórumba (http://nfhforum.hu/interaktiv_adatbazis_forum_tema-hu-x@4), de azt gyanítom, hogy az alábbiak miatt bukó a történet, ezt nem fogjuk megkapni:
"§ 3 Szerződés megkötése
...
2. A kézhezvétel megerősítése, amely a rendelés feladása után automatikusan kiküldésre kerül, igazolja, hogy a vásárló rendelését a Media Markt Online megkapta;
ez azonban nem jelenti a vásárló ajánlatának elfogadását.
3. A szerződés csak akkor tekinthető megkötött szerződésnek, amikor a Media Markt
Online kinyilvánítja a rendelés elfogadását, amelyet egy külön emailben küldésével igazol vissza."Remélem nem nekem lesz igazam, már nagyon ki akartam próbálni egy W8-as tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom mobilszolgáltatások
- Próba
- Villanyszerelés
- Formula-1
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest