Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
Elég régóta nem használtam a notin a mobilnetet, de most újra szükség lett rá, így beizzítottam.
Azóta volt friss Win a gépen, a Wireless Assistant amúgy is fent volt, hát gyorsan feldobtam a HP Connection Managert.
Semmi.Akkor egy Sierra Watchert.
Semmi. Pontosabban a szolgáltatót látja, csatlakozik, de lefelé 1 bit sem jön...Előtúrtam a legújabb Sierra AirCard Watchert, hátha abban frissebb a szolgáltató profilja.
Semmi.
Kínomban a lenulláztam a DNS szerver IP címét (0.0.0.0) és megy.
Úgyhogy T-éknél biztosan ez a helyes beállítás.

-
zetecR
addikt
Kényelmes. Többször volt már tárgyaláson, hogy valakinek át kellett fordítani, adni a notit, így nem himbi-limbizik ott a stick, nem akad bele semmibe.
Meg a gyerekeket sem zavarja.
A sticket meg csak előfizetés fejében adják olcsón, vagy ingyé; ez viszont független, olyan kártyát teszel bele, amilyet akarsz. -
zetecR
addikt
Én is szemeztem sokáig a GTM 380-nal, de biztos voltam benne, hogy nem sikerülne az ID átírás.
A Sierra modul is jól muzsikál, az új FW-rel 7.2-t tudja lefelé, az upload meg sima böngészésben nem játszik akkora szerepet; notiról meg nem nagyon töltök fel, úgyhogy letettem az Option kártyáról. -
zetecR
addikt
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Ez valami régebbi konstrukció?
Most egy sávos megoldás van, viszont meg kell hozzá venni 15e-ért a HSDPA modemet, az meg nekem nem kell...
-
zetecR
addikt
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Win 7 alatt is sikerült beizzítani a WWAN-t, juhhéj!

-
zetecR
addikt
Egyébként melyik net-csomagot használod?
-
zetecR
addikt
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Érdekes.
Nekem a tető lehajtására van beállítva az Alvás, naponta soxor, és hibátlanul megy.Na mindegy, örülök neki.

-
zetecR
addikt
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Nekem a monitor szépen visszakapcsol.
Gond esetén mi a megoldás? -
zetecR
addikt
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Köszi.
Olyannal nem találkoztál, hogy ha alvó állapotból vissza jön a gép, akkor van, hogy nem találja a modemet?
Vagy szórakozni kell, az engedélyezés/letiltással, vagy komplett újra kell indítani, hogy lássa és csatlakozzon.Mit bénázok el?
-
zetecR
addikt
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Én miért jó neked erről SMS-ezni?

Egyébként a HP szoft se jobb? Én az 1.1-es verziót használom. Amit hiányolok a Web'n'walk stick sw-éhez képest, hogy nem mutatja a havi összesített forgalmat, bár bőven 4GB alatt vagyok, csak nem szeretnék meglepetést.
Tényleg a SIM-emhez tartozó telszámot meg tudom nézni sw-esen, vagy csak a szerződésből tudom kibogarászni?
-
zetecR
addikt
Na, ez milyen dolog???
Ha az akku ki van véve, akkor arra hivatkozva, hogy nincs a SIM kártya megfelelően védve, nem engedi a WWAN-t...
-
zetecR
addikt
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Na, itt van a 2.0.8.19-es firmware, viszont nekem meg binupdaterem nincs.

Az honnan lehetne keríteni?
-
zetecR
addikt
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Kell neki külön driver, vagy csak a HP Connection Managert kell feltelepíteni?
-
zetecR
addikt
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Meg kellene próbálni felforrasztani rá, egy ügyes technikus simán megcsinálja.
Vagy BIOS hack, és akkor bármilyen kártyát lehet használni.
-
zetecR
addikt
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Mi az a másik antenna, amiről írogatsz?
-
zetecR
addikt
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
Kár, kíváncsi lennék egy összehasonlításra.
A T-s Web'n'walk stickem elég jó térerőt produkál, és mondjuk Miskolc belvárosában 3-4 megabittel nyomja.
Viszont sokszor vagyok olyan kisebb településen, ahol GPRS/EDGE van csak, az is gyenge térerővel. Gondolom a beépített antenna legalább a térerőn biztos segít.Közben egyre jobban kezd tisztulni a BIOSban átírható VendorID-s bűvészkedés, amivel bármilyen miniPCIe kártya használható lenne.
Ha rászánom maga, majd írok.

-
zetecR
addikt
válasz
RoadRunnerNG
üzenetére
ÉS az USB stickel mennyit ment a Voda-net?
-
zetecR
addikt
Még valami.
Térerőt nem próbáltál? Stick vs monitor körüli antenna? -
zetecR
addikt
Ha a monitor kávájában van antenna a WAN-hoz, az miért nem elég a 7.2-höz?
Sőt, az USB sticknek sincs külön antennája.Egyébként a 7.2-es upgrade a feltöltési sebességet is növeli, vagy az marad a (nevetséges) 0.3Mbps?
-
zetecR
addikt
Honnan származó info, hogy csak a gyári HP modul fogadja el?
A BrainInvetesek pl. Merlin EU740-est tesznek bele, ha kéred; nyílván azzal is megy.
Bár az is Sierra MC8775-ös, de nem gyári alkatrész.Én egy Option GTM380-on agyalok, az HSUPA, 2.1Mbps tud felfelé, ebay-en 20e környékén elvihető, csak kérdés, hogy jó-e.
Btw, ez hol és mennyibe került?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- MacBook Pro 16" M3 MAX 48GB 1TB 100% akku Silver
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest