Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoadRunnerNG
tag
Mielött lecsuknád, az oprendszerben kell kilőni, altatni, hibernálni, mután ezzel végzett, lecsukható a kijelző. Ezen esetben indítás után mindíg visszaadja képet.
Bár írtak még a Sata natív mód és a Dual Core CPU biusban kikapcsolásáról, de én ezen lehetőségekkel nem éltem....

-
RoadRunnerNG
tag
Ezzel csak olyankor találkoztam, ha véletlenül megnyomtam a wireless gombot, és letiltja a vezetéknélküli eszközöket. Ezt leszámítva eddig, mindíg megtalálta, egy kicsit játszik velük, de mindíg behozza.

Nekem a monitor lecsukásával történő altatás után nem kapcsol vissza amonitor, de ez ismert probléma ismert megoldással...

-
RoadRunnerNG
tag
A HP Connecton Managere ua, mint a Sierra Wireless 3g Watcher, csak a skin más. SMS-re azért használom, mert kapok a feltöltésekkor egy adag ingyenes SMS-t és gyorsabban gépelem be a notin, mint bármi máson...

A Help -> About -> Device fülön kiírja tel számot, meg az IMEI számot is.
-
RoadRunnerNG
tag
Bezony, ha akku kint van a WWAN le van tiltva

Mostanság nem foglakoztam a témával sokat, nyesi az adotakat lefele mint a huzat, felfele ritkábban töltök. Ami megint sokkolt az a Sierra software... Az SMS-eket a kártyára menti, állítása szerint, és kiírja, hogy teli van
Ugyanakkor a Vista User almappa rendszerében meg benne van fájlban, de törölteti az SMS-eim azzal, hogy teli a kártya... 
Komolyan mondom, ha meg lenne az SDK, fél nap alatt használhatóbb programot írnék...

-
-
RoadRunnerNG
tag
A notebookreview forumán biztosan olvastam, meg emékeim szerint máshol is olvastam.
Ok, akor helyesbítek. A HP modult és az azt gyártó Sierra Wireless termékeit fogadja el.
Mod:
És emlékeim szerint F13-as biostól felefel már él, legalábbis ez rémlik.
Az angol e-bayen vettem 69,99 fontért, plusz postaköltség és még biztosítást is kértem 6,5 postaköltség + 2 font biztosítás volt. Légipostán érkezett. Csütörtök este fizettem, hétfő délelött már meg is kaptam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pedig.. tényleg csak egy pár filléres alkatrész... aztán, meg persze ki tutdja, hogy belülről még mi hiányzik....