- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Napfénysüti #17 üzenetére
Ha meg !RT, akkor a Surface Pro-nak ;-)
Nem árt szerintem ha két gyártótól is van RT tablet, úgyis csak ez a kettő maradt még.
-
azopi74
addikt
válasz
Napfénysüti #15 üzenetére
Nem winrt-t futtat az is?
-
Lumiaman
csendes tag
Már nagyon várom, mikkel rukkolnak elő
-
válasz
Vassili_Zait #11 üzenetére
Ezt egy elemző nagyon egyszerűen rövidrezárta. Ha tényleg 10k le lenne gyártva, akkor legalább egy kép leakelt volna már. Goldoj bele, 10 000.
-
WinPho
senior tag
válasz
Vassili_Zait #8 üzenetére
Napi,droidos Nokia adag is megvolt!
-
Vassili_Zait
senior tag
A 929 is biztos ott lesz, ami a 1520 Verizonos változata 5"-on. Már csak 3 dolog van, rühellem az androidot... de nagy durranás lenne, ha az állítólagosan gyártás alatt álló droidos nokia is ott ficeregne!
Ez persze kb. lehetetlen esemény kategória...
-
adio
tag
Azért ne 6 WP modellre gondoljatok... 2-3 ebből szinte biztosan Asha telefon lesz, vagy valami más feature phone.. Viszont még így is várós a rendezvény!
Az a Nokia név nekem nagyon fog hiányozni..
-
gabor85
őstag
Azért a 4 készülék engem is meglepett.
-
CaptainHomer
csendes tag
MS nyílván meg akarta látni, hogy képes-e előlendíteni a Nokiát, ha már látja, hogy megy a szekér, na akkor kell még időben megvennie mielött öntudatra ébred a helota létből a kis kegyence...
-
lacix76
őstag
Még a végén kiderül,hogy csak az eladásokat akarták fellendíteni,azért híresztelték a Nokia eladását.
-
jacis
nagyúr
Szerintem egész jól csinálják már a dolgukat és emaitt nem is nagyon tudom megérteni miért kellett eladni a céget. Az eladások is kezdenek jól alakulni...
-
HawerKing
őstag
varjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Yettel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest