- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
kolosanyi #97 üzenetére
Valóban plusz feszültséget ad, ha bekapcsolod a beats audiot a 8X-en, ez ennek az erősítőnrk a lényege. És épp ezért jó mert képes rendesen meghajtani a nagy impedanciájú fejhallgatójat is. Az S4-ben pedig valóban jó minőségű DAC van, csak erre még rá van téve plusz egy erősítőfokozat. Szóval a 8X-ben a BA-nak a legnagyobb erőssége a hangerő. Valszeg a beats audio bekapcsolása valami EQ-t aktivál, de úgy vettem észre, hogy ez is csak javít a hangzáson. Tudtommal az iphoneokban egy elég jó DAC van, és mikor Voodoo kerneles sgs-em volt, csodálkoztam, hogy az iphone hogy tud akkora hangerőt kitolni magából alapjáraton. Most úgy képzeld, a BA-t a 8X-en, hogy mégnagyobb hangerőre képes, mint az iphone, jobb hangzással. Szóval igen, a BA parasztvakítás a One X-ben, meg a One S-ben is, de a 8X-ben nem lehet annak nevezni. Itt k*rva jó.
Egyébként meg meg kéne hallgatni mit tud es nem tesztekkel meg gorbekkel dobálózni. Nekem volt SGS-em, nem voltam elajulva a hangazasatol.
-
SPY0817
aktív tag
válasz
kolosanyi #60 üzenetére
Én "fejhallgatók" terjedését, tartom csak viccesnek.. Bár inkább azon hallgassa mint telefonhangszórón mert azt gyűlölöm..
Félre értés ne essék nem vagyok ellene a minőségnek, de nem egy telefontól várom el (értsd úgy a telefon stabilitása nekem többet jelent mint az, hogy milyen minőségben játssza le a zenét..). A hangos zenehallgatás szerintem meg bármilyen formában közlekedésben elég veszélyes lehet (amikor nem csak üldögél az ember).
De ez már nagyon off..
-
Peterson_
addikt
válasz
kolosanyi #50 üzenetére
Jól beszélsz.
Erre én is érzékeny vagyok.
A beatsaudio meg körülbelül egy piros paca a telefon hátulján.
Asszonynak nemrég vettünk OneX-et, és már a gyári fülesnél seggre ültem, mert prémium kategóriában azért nem ezt várja az ember.
Volt egy cx 200 talonban, na akkor kapcsoljuk be a ba-t...
Nem igazán győzött meg.
A Playem a hangszínt belőve keresztben-hosszában lekörözi hangerőben és minőségben is...pedig az sem az igazi. -
SPY0817
aktív tag
válasz
kolosanyi #52 üzenetére
Sajnos a L800 hangja tényleg elég gyengusz mondjuk én Philips fülessel használom, nem rossz.. de ha relaxálni akarok akkor arra itthon van a hangrendszer és nem a trolin fogok vájtfüleskedni..
Én inkább csak röhögni szoktam azokat akik "fülmelegítővel" járkálnak télen nyáron.
Konkrétan már veszélyes tudna lenni.. felhangosítod meg kizárja a külvilág hangjait az ne járkáljon utcán.. mert elütik mint annak rendje.. Ha meg behallatszik a zaj marha mind1 hogy ott van e az a hang vagy se..Szerintem tökjó, hogy kezd magára találni a Nokia..
-
oO7
őstag
válasz
kolosanyi #52 üzenetére
A Lumia 800-asban nincsen semmilyen EQ vagy SRS vagy Beats vagy Dolby Headphone javítás... az úgy alapjáraton tényleg elég ergyán szól... ennél egy fokkal jobb volt a helyzet a HTC TITAN-nál, mert ott volt SRS ami már úgy egész korrekten kiemelte a magasakat és a mélyeket, de valahogy még az sem volt az igazi... a Lumia 920-nál viszont van EQ és Dolby Headphone is és mondom, nagyon jól szól, nem igazán tudom elképzelni, hogy hogy szólhatna jobban... tudom, hogy hogy szól egy zene egy koncerten profi hangcuccal, vagy hogy szól a házimozi rendszeren, volt még régebben X-Fi hangkártyám, meg elég jó Sony MP3 lejátszóm, szóval úgyérzem van elég jó viszonyítási alapom és egyáltalán nem érzem gyengének a L920 minőségét... amiért mondjuk a Sony MP3 lejátszóm óta ölni tudnék, az az aktív zajszűrés, azt nagyon hiányolom...
-
oO7
őstag
válasz
kolosanyi #50 üzenetére
kíváncsi lennék valami referencia értékekre vagy valamire, meg, hogy az attól való eltérések csak speciális műszerekkel mérhetőek vagy valóban hallhatóak e... nameg nem egy mobiltelefonon fogsz studio minőségben zenéket hallgatni több százezres fülessel... az utcán...
amit biztosan tudok mondani, hogy a Lumia 920 nagy hangerő mellett is tisztán szól, nem halkulnak el a mélyei, kellemes telt, "puha" hangzása van és - nem tudom mi erre a szakkifejezés - "zsúfolt" hangoknál sem torzít... -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
kolosanyi #50 üzenetére
Erre csak annyit tudok mondani, ne legyél olyan vájtfülű
Engem nem érdekelnek a mérések. Olyan jól kihajtja az akg k518-am, hogy maxon megsüketülnék, és rohadt jól szól. Nekem Ennyi bőven elég egy telefontól
Mélykiemelés nem tudom, hogy jár-e a beats erősítő bekapcsolásával, úgy tudom, hogy ilyen csak azokban a telefonkban van, ahol a beats audio cucc csak szoftveres mókolas a HTC részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest