Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalamona1
tag
Én gondoltam hogy ebben a fórumban említett programmal leszedem és számítógépről telepítem a frissítést. Először szép és jónak tűnt elkezdett tölteni jó 1,7gb-ét felrakta meg minden. Ahogy számítottam minden alap helyzetbe állt. Elkezdtem felraknia programokat amik voltak és kerestem a frissítéssel járó plusz cuccokat és nem találtam egyet se. Azok a programok amik az áruházból elérhetők és csak a frissítés után lesznek használhatók nem indulnak nem megfelelő verzió van még mindig a telón. Arra tippelek hogy ez még csak a gdr1 volt amit leszedet. De miért nem szedte le előbb, pedig rendszeresen keresetem frissítést a telefonhoz.
-
Kalamona1
tag
válasz
XFishboneHUN #47 üzenetére
Látom csak a fórumok között nézted ezt a fórumot. Mert ez az oldal indította el a fórumot eleve. És ha fentebb elolvasod jópáan köztük én magam is szidjuk ezt az oldalt mert időpontot nem közöl csak azt hogy épp az adott szolgáltatónál milyen állapotban van a frissítés., ez így semmit nem ér.
-
Kalamona1
tag
Azt eddig is tudtam hogy "jóváhagyásra vár" abban reménykedtem hogy lesz ott egy dátum vagy valami. De nem csak egy totál lényegtelen információ. Most megint nézhetem minden reggel hogy elérhető-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Filmvilág
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged