Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
A Nokia jobb képeket csinál. (Már ha kivételesen ez a reklám igazi. A bringás reklám után én már azt sem hiszem el a Nokiának, amit kérdez).
Cserébe sztem kétszer igénytelenebb, ötször akkora, és tízszer használhatatlanabb. (NF-ok kedvéért költői túlzás volt, de a lényegen nem változtat. Nem vagyok Apple fan, nem szeretem az iPhone-t, de ha választani kéne, nem kérdés, hogy a szifon... Nem is tudom, hogy milyen telefon helyett kéne Lumia. Talán egy Benefon helyett... talán. Sorry)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest