- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gebro
aktív tag
Egy termék megkülönböztetése más terméktől, egy jól bevált és elfogadott marketing stratégia, amivel nincs is semmi gond, hiszen ez mindig is így működött. Én is ezt vallom, hogy be kell mutatni azt, hogy az „én” termékem mennyiben "jobb", mint egy másik termék.
A "fikázás" meg egy rossz szóhasználat volt, ami viszont nem tőlem származott, csak reagáltam rá, de az is tulajdonképpen inkább a Nokia és az MS kapcsolatát minősítette, hogy ki az úr a háznál.
Egyébként meg az adott reklámban nincs arra semmi garancia, hogy a két telefonon milyen beállításokkal készültek a képek, ezt majd a felhasználók fogják eldönteni. Mint kiderült, tavaly szeptemberben a Lumia 920 reklámjában csalt a Nokia, amiért bocsánatot is kértek, na ennek tudatában kicsit hiteltelen az ilyenfajta reklám.
A félreértések elkerülése érdekében azért megjegyzem, hogy sem iphone sem wp telefonom nincsen, és nem is tervezem egyiket sem, tehát nem vagyok egyik cég felé sem elfogult.
A végére érve én sem tartom rossz dolognak a termékek egymástól való megkülönböztetését.
-
Oppenheimer
nagyúr
Nekem nem azert nem tetszik mert összehasonlítás van benne - én nagyon is adnám ha lehetne ilyet az euban is - ,hanem azert mert erőltetett es izzadsagszagu amit a Nokia művel. Ha egy egysejtű lát par Nokia reklámot akkor azt is észreveszi, hogy mind ugyan arrol szol: milyen király éjszakai Fényképek (esetenként iphonenal vagy galaxyval összevetve). Az lesz utana a benyomása, hogy egy Nokia masban nem is jo, csak éjszakai fotozasban, de ezt a legtöbb ember le is szarja. Latni Facebookon hogy milyen zajos es elmosódott kepeket raknak fel, nem is érdekli őket kicsit se a képminőség. Es ők a 95%, akiket megcéloz a reklám. Csak, hogy ezt pont telibeszarjak. Le fogom tölteni ezt a reklámot es megmutatni par laikusnak, hogy mit gondolnak ezek utan a lumia 925-rol.
utana Megkérdezem őket hogyha lenne 200k-juk telefonra, iphonet vagy Nokiát vennének-e.
-
dreamdancer
őstag
A reklámok általános színvonalát illetően sok tekintetben egyetértek.
Az összehasonlítgatósdi eleve ingoványos talaj, ebben a kategóriában nagyon nehéz jót alkotni és közben nem lépni át egy bizonyos határvonalat, kellően elegánsan csinálni.
Ami meg a 920-at illeti, a Nokia jelenleg is marginális szereplő az okostelefonok között a maga 3% körüli részesedésével, a 920 mennyi lehet ebből? Szóval lehet, hogy az iPhone-tól tömegesen kezdtek átáramlani az emberek a 920-hoz, de valahogy mégsem értek oda...
-
BoC1ka
senior tag
Azért végignéztem nagyjából mégegyszer a topikban a hozzászólásokat, konkrétan itt most nem nagyon védte senki az applet és kivételesen egy "birka" sem jelent meg, tehát nem értem mire alapozod azt, hogy valaki is védné az i5 öt jelen esetben...most csak te fikázod mint a nokia a reklámban
(#96) Zolik
Maradjunk annyiban hogy az i5 kamerája mind fotózásban mind felvételben elég jónak számít. Simán elképzelem a Nokia jobb ebben. Ennyi. nem lehet egy telefon mindenben a legjobb. árban/minőségben/kamerában stbstb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest