- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, az alma is butítva adt aki az iOS6-ot a régebbi készülékekre, de szerintem a WP7.8 esetében becsületesebb dolog jelezni valamilyen formában, hogy nem igazi WP8-ról van szó. Főleg amiatt, mert a Win8 progik nem futnak rajta. Az almánál ekkora különbség tudtommal nincs.
-
A brand építéshez totális átszervezésre lenne szükségük, mert brand nincs ilyen széles palettával, amiben vannak ilyen alacsony minőségű termékek is. Ráadásul ennyire gagyi hatású műanyagra sem ehet építeni brand-et még akkor sem, ha az valójában nem rossz minőségű.
Így marad a profit maximalizálás. A szelektív szemét gyűjtőknél meg a papír, üveg, fém, műanyag mellett lesz egy samsung rekesz is...
Én semmit nem vennék, amire Samu van írva, legalábbis porszívót, TV-t, telefont, tabletet, monitort, laptopot és DVD lejátszót tuti nem - ezekkel jártam pórul.
Fényképezőgépben állítólag jók amióta megvették a Pentax-ot... -
Akkor csak simán jófejek.
Én is WP-s Nokiát akarok venni, de ahhoz a WP-nek rengeteget kell fejlődnie, ami szerintem leghamarabb a WP9-ben reális. Addig marad a droid.
ON: A MS ott cseszte el - de nagyon - hogy a WP7.8-at nem "WP8 Light" vagy hasonló néven adták ki. Lehetne tök ugyanaz, csak más névvel.
-
A Samu tömegtelefont gyárt, és a világ legtöbb okostelefonját ők adják el. Vagyis üzletileg műxik a stratégiájuk. Mi más érdekelne egy részvénytársaságot a kapitalizmusban?
A Nokia hozzáállása is érthető, mert ők most sz*rban vannak, ezért fontos számukra a frissítéseket váró kisebbség is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- VR topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest