- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
A rim mivel tudna a wp égisze alatt kitűnni?
-
Crafter32
őstag
És végül milyen jól tette a Blackberry, h fejlesztett. Az új BB mindent lealáz.
[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Steve Ballmer találkozik a BB vezetőkkel:
Hey, I just met you and this is crazy, but here's a contract, so sign it maybe.
<< Heimdal >>
-
Воланд
titán
titkositas, tavmenedzsment lesz wp8-ban.
"Ill ha jól tudom pár felhasználóig gyakorlatilag ingyé lehet használni cégeknek."
ha ms server(eket) hasznal a vallalat es meg system center is van, akkor szinten nem kell semmit fizetni, csak a wp8-as keszulekeket kell megvenni, hiszen a meglevo infrasturkturaba illeszkedik. es ez userszam fuggetlen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Benőke
őstag
pl. Titkosítás. Sok cégnek számít, ezért használták a BB -t aztán lecserélhetik csak akkor ezt a ficsőrt bukták.
Távmenedzsment
A felhasználói oldalról a mailen kívül mást gyakorlatilag nem fog használni. Telefonon pedig bukta a qwerty BB -k nél megszokott Gyors bill funkciókat. Na persze ha ez sem baj.El kell dönteni mi kell a cégnek. Az a lényeg hogy ócsó legyen vagy valamilyen szolgáltatást akar használni. Előbbinél nincs kérdés, utóbbinál már sokkal izgalmasabb a dolog.
Ill ha jól tudom pár felhasználóig gyakorlatilag ingyé lehet használni cégeknek. Kicsiknél gyakorlatilag anyagi előny sincsen más platformoknál.
-
Benőke
őstag
Tévhit.
Lehet lecserélik, és lehet olcsóbb a konkurencia, de cserébe mindent el is vesztesz vele ami extra szolgáltatás volt.Ha szigorúan a költségeket nézi az ember, akkor jogos a probléma. Egyébként generációkkal vannak lemaradva a BB mögött...
Helyesebben úgy hangzik hogy a konkurencia semmi olyat nem tud nyújtani amivel maximálisan ki lehet váltani a BB -t. Ha csak egyszerű levélolvasgatás kell semmi titkosítás arra valóban jó bármelyik.
-
törölt tag
tudtommal a legjobb kritikákat az LG kapta az első szériából. de amúgy nem csoda, hogy a Nokia jobban teljesít, amikor lényegében annyi pénzt tolt bele a MS, hogy semmibe nem került nekik az első 1 millió készülék legyártása, ilyet az első generációnál csináltak?
a BB név bármilyen termékpalettán jól mutatna, mert van még értéke, bár a sajtó próbál ellene tenni erősen.különben honnan tudod, hogy az új NT kernel a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb? azért ezen jót mosolyogtam... nem hiszem, hogy azért használnak vállalati szegmensben olyan sok helyen (péládul szervereken) bsd meg linux rendszereket, mert azok a kernelek szarból lennének, de még ezt félretéve is, gyanítom, hogy a qnx kernel biztonság szempontjából jobb lenne az nt-nél, nem véletlenül szánják azt kritikus fontosságú rendszerekbe...
floatr: hát, szerintem azt nem szívesen látnák ott a tengeren túl annyi kormányzati meg nagyvállalati ügyfél használ BB-t, hogyha az egész cég és a hálózat átkerülne kínai kézbe, akkor balhé lenne belőle. már abból is micsoda balhé volt, hogy oroszok vették meg az icq-t (ha jól emlékszem).
-
nicu71
addikt
egyébként ebben a verzióban nem igazán hiszek,igazából úgy érzem ,folytatják a BB10 verzió fejlesztését,csak addig meg szépen a maradék bizalom is elfogy a júzerekben,mint ahogy azt egy másik cikk is előrevetíti.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nicu71
addikt
wp8-al szerintem lehet esély,ha ügyesek,a túlélésre,mindkét fél jól járna,akkora húzónév lehet az MS-nek a Blackberry hogy csak na,ők pedig kapnának egy remek oprendszert,mert a wp8 király lesz
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Ricardo
titán
válasz tom956ster #55 üzenetére
Milyen BB-d van jelenleg?
-
tom956ster
aktív tag
Épp pár napja vettem meg 3. BB-met, OS 6 van rajta, és akkor is meg lesz, amikor a BB-k WP8at futtatnának, ha így alakulna. Mondjuk akkor már nem vennék több BB-t, mert nekem a BB az OS miatt is BB és nem épp nokia stb.stb ...
Nem kell izzadni a hardwernek, 3 nap üzemidő, megy mint a veszedelem, és majd mindent tud.... soha többet androidot és tapi mobilt...de ez már máshová tartozik.3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
märchenPrinz
csendes tag
válasz Brutális eb #26 üzenetére
A legviccesebb az lenne, ha az MS pénzéből a Nokia összeolvadna a RIM-mel. Eddig az volt a nyűgje szegény Nokiának, hogy nem akart lesüllyedni a hw-gyártók szintjére, de jó rendszert meg nem tudott fejleszteni. Hát akkor venni kell. Ha ezt az MS orra elől tennék, az MS pénzén, az lenne csak az igazán pofátlan húzás. Persze nulla az esélye, mert pénzük az nincs sok, de szeretnék légy lennia falon Redmondban, amikor ez bekövetkezne
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Brutális eb #51 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy minden egyes WP-ről szóló hírnél, neked van egy epés megjegyzésed, vagy épp beszólásod. Biztos viccesnek erzed, de ez egy idő után már nem begyere
Értjük hogy nem szereted, nem is kell, de miért kell mindenhol hirdetned?
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Brutális eb
addikt
Neked valami iszonyat perverz kapcsolatod van ezzel a két betűvel: W,P
Vallad be ahogy meglátod már elfog a bizsergés.
Eleve nem kimondottan wp topik inkább rim.
A másik meg hol trollkodtam? Értem én,hogy nagy a meleg .........[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Benőke
őstag
MS féle OS néhány plusz koporsószeg lenne a BB életében. Biztos olcsóbb egy már létező OS -t venni mint egyet csinálni. Viszont nagyjából kukába vágnák a maradék BB egyediséget hordozó dolgot is. Ugye a HW feláldozták a divatnak. Az új telókból kihagyták a hívás kezelő gombokat, a BB gombot, a trackpad is eltűnik. Nem túl vonzó világ. A W7 re ha a jóslatok beváltak volna mostanára piacvezető kéne legyen. Apróbb problémák miatt, ugye nem az meg nem is lesz, mert egyszerűen nem elég jó hozzá, illetve az MS csak úgy tud eladni mostanában valamit hogy ráerőlteti az emberekre, szerencsére van alternatíva a piacon így ez itt kevés. Persze biztos vannak akik szeretik, de ez a piacvezetéshez nem elég. Lásd BB. Nokiánál sem muzsikál úgy a szekér ahogy azt a borús jóslatok elvárták. Optimistát már számba sem lehet venni. Mert immár felszálló ágban kéne lenniük az új Lumia sorozattal. Ez is elmaradt. Nem tudom ez pletyka vagy valóságalapja is van -e. Bár gondolkodni rajta azt lehet, meglépni már kétséges. Nem csak azt az aspektusát kell megvizsgálni hogy így olcsóbb az OS a BB számára. Hanem hogy így el tudná adni a készülékeit? Szerintem annak ellenére hogy Exchange mail szerver köré épül az egész infrastruktúra sokan megválnának a BB től az OS váltás miatt. Akik kitartanak azok az OS miatt is tartanak ki. A fejlesztés élére egy tökös ember kell aki levezényli a fejlesztést.
-
tomistarkapi
tag
és ha a wp8 kidobnánk és lenne helyette qnx bb10
-
tomistarkapi
tag
és ha a wp8 kidobnánk és lenne helyette qnx bb10
-
MODERÁTOR
válasz Brutális eb #45 üzenetére
Rave partyra menjen az, akinek 4 anyja van. Viszont te már megint WP7 topikban trollkodsz. Szörnyű
szerk.: bocs, WP8
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Pedig igen nagy tömegek várják.
De inkább maradj csak a párizsi szeletelésnél rave partiokon.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
Hát az a baj, hogy a vásárlók nagyobbik része, már elpártolt (mai hír), illetve olvastam valahol - keresgélem már vagy 20 perce -, hogy már Kanadában sem a RIM a vezető smartphone platform, pedig tavaly ilyenkor még 42% körüli marketshareje volt.
Ricardo:
azért a fúzióba lehet hogy beletörne a két cég bicskája, max. együttműködés.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Összerakva ezt a két hírt szinte biiztosra vehető a fúzió.
"Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója már néhány hónappal ezelőtt felkereste a Research In Motion frissen kinevezett vezérigazgatóját, hogy a Nokiához hasonló együttműködési megállapodást ajánljon fel a vállalati megoldásokért cserébe. "
-
jacis
nagyúr
Mind a két nagy gyártó akkor szakad be amikor már majdnem kész a saját fullos oprendszer
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Namelesske
addikt
BB10 WP hibrid.
Az eddig kifejlesztett billentyűzet technológiákkal és blackberry cuccokkal megcombosított WP verziót a népnek. Abban lenne fantázia.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
MaxTorque
tag
Mi jöhet még?
-
Malachi
addikt
na, akkor én már nem mondom el, hogy nokia2.
nem tudom, mennyire lenne jó húzás, nem ismerem a BB-k rendszerét, de amennyit tudok róla, az alapján úgy gondolom a vásárlóik elfordulnának tőlük, ha WP8-ra állnának át.
még jó, hogy ez az egész nem is hír, csak egy uborkaszezonos találgatás...
[ Szerkesztve ]
-
Einstvan
aktív tag
válasz Brutális eb #26 üzenetére
Cikk. Pl. a symbian belle mé lenne életképtelen?
-
MODERÁTOR
Ha még egy topikban valaki felveti, hogy a Nokia mennyire király lenne Androiddal, azt kettészelem egy menetrend szerint közlekedő piroshetesbusszal!
Érdekes ötlet lenne az Enterprise szolgáltatók (MS + BB) termékeit és szolgáltatásait összegyúrni. Nem kicsit lenne WTF arca mindenkinek a piacon
-
Brutális eb
addikt
-
andro_et
tag
Ez már egy jó pár napja volt máshol hír... Ha jól emlékszem ezt az ajánlatot vissza is utasította a RIM
[ Szerkesztve ]
-
oO7
őstag
a RIM célközönsége az enterprise réteg... most vagy beáll a Microsoft mögé és bízik a nevében meg a felhasználók hűségében, és összeségében abban, hogy a WP8-as gyártók közül talán meg tudnak valami okból kifolyóan maradni "AZ" üzleti telefonokat gyártó gyártónak... vagy erőltetik a BB10-et meg a saját kis BBM szolgáltatásukat a nagyokkal szemben és szépen arcraesnek egy éven belül ugyanis egy olyan szolgáltatást próbálnak nagy exkluzivitással övezve eladni, amit mindenki más is tud, valószínűleg még jobban is... kicsit olyan ez mint ha homokot próbálnának eladni a sivatagban
(#28) lugosi: "Amit sokan fejben még mindig úgy könyvelnek el, hogy az üzenetküldés királya" - szerintem megválaszoltad a saját kérdésed... a név miatt... ha meg csurran-cseppen egy adag szabadalom, az is mindig jól jön
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Adja majd még lejjebb is a RIM szerintem. Bár inkább csodálkozok hogy az ms-nek miért kellene ez az idejétmúlt dinoszaurusz cég. Amit sokan fejben még mindig úgy könyvelnek el, hogy az üzenetküldés királya, csak pl olyat nem tud, hogy az idézett szövegbe válasznál a sorok közé beszúrd a válaszodat, meg kb 6-8 óra alatt szinkronizál vissza olvasottnak egy Gmail-os levelet, ha a webes felületen olvastad...
Elment mellettük az idő. -
Brutális eb
addikt
válasz #16820480 #20 üzenetére
Ennyi.
Ez akkor jöhetne össze ha esetleg a nokia visszavonulót fújna wp fronton.
Aminek kicsi az esélye bár semmi sem lehetetlen.Erdegem pedig mekkorát tarolna a nokia egy droidos pv kamerás mobillal.
Tényleg lehet vakonda rim-nél....
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
btudos
nagyúr
WP8 BB féle full qwerty-vel? Idevele Akár DVP féle megoldással jöhetne, elgondolkodnék rajta
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
smkb
őstag
És akkor így mitől lesz BB egy BB telefon? Komolyan... miért venne bárki is BB-t, ha eleve egy rakat másik készüléket talál WP8-al sokkal jobb áron?
-
oO7
őstag
válasz #16820480 #14 üzenetére
a kiemelt partner (amennyiben az LG-re célzol) csinálta a WP termékpaletta legigénytelenebb készülékét, majd ennek megfelelően az eladásaik is a béka segge alatt voltak... nem az MS hagyjta cserben, hanem ők az MS-t... most a második körben a Nokia már lényegesen jobban teljesített, mint kiemelt partner, és, hogy a konkrét témára rákanyarodjak, valószínűleg a RIM/BlackBerry név is jól tudna mutatni a WP8 termékpalettáján... nameg onnantól kezdve, hogy a WP8 alatt egy teljes értékű Win8 kernel dorombol, messze a legbiztonságosabb és legmebízhatóbb és legtámogatottabb rendszerré válik vállalati környezetben a 0. naptól kezdve.
Mondjuk a BB telefonoknak már csak a neve maradna meg mert mindenben előrébb vannak az MS enterprise szolgáltatásai (gondolok itt pl Office 365-re és azzal való együttműködésre)
a "legroszabb" meg ami történhet, hogy egy pár hónap múlva összecsipegeti az MS ezeket az elhullott harcosokat (Nokia, RIM) aztán ezt az üzletágat is a saját kezükbe veszik és lesz Surface telefon is ha az OEM-ek nagyon töketlenkednek...
-
törölt tag
válasz fordfairlane #17 üzenetére
Ehhez szerintem teljesen be kellene dolnie a RIM-nek, nem hiszem, hogy a Nokia mellett masik kiemelt partnerek lehetnenek, anelkul meg szerintem nehezen lehetne letolni a tulajdonosok torkan a dolgot.
-
rudymester
senior tag
Ha ez összejönne az MS-nek, elég erősek lennének üzleti vonalon.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Einstvan
aktív tag
válasz fordfairlane #17 üzenetére
A WP kezelöfelületet nézve, valóban közelebb áll a vállalati szük, de célzott látásmódhoz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mint a Palm annak idejen... meg most a Nokia nem olyan regen. Erdekes amugy a MS politikaja, a wp7 startnal kiemelt partnert szepen otthagytak, a legnagyobb gyartoval sem nagyon foglalkoznak, helyette osszeszedik a hanyatlo neveket, hatha veluk at tudjak lepni a hibahatart.
-
Brutális eb
addikt
Olvastam pár napja máshol is.
Nagyon elkeseredett lépésnek tartom.
+a nokla mögött csak másodhegedűsök lehetnének.Mindjuk valamit nem értek.Eddig sem az oprendszerrel volt gond hanem a lassú reagálással a közigényre.
(#10) oszi666
Xpreia mini pro igaz nem bb de átlag usernek nem is kell itthon bb
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
pedig a BB nagyon jó. nekem a legjobban az érintős telójaik tetszenek, amiken full qwerty is van a képernyő alatt. állati kényelmes a kezelésük. csak ne lennének olyan drágák...
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
titán
Cseberből vederbe.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Orton96
aktív tag
Neeeee csak WP8-at neee!
Legyen inkább Android Jelly Bean![ Szerkesztve ]
-
félisten
A Microsoft a telefongyártók ördöge.
"Szia! Látom bajban vagy, de pont van nálam egy szerződés..."[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Beri78
őstag
én is nagyon remélem, hogy nem fejezik be a BB10-et...
de lehetne más op felé nyitni a 10-es mellett"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Syl
nagyúr
Ezt kb egy fél éve mondogatom.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Tiszta Nokia párhuzam. BB10 = MeeGo?
[ Szerkesztve ]
<< Heimdal >>
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%