Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• agent_k

őstag

válasz vanye #84 üzenetére

igen minden bizonnyal így van. Mindenesetre az a gyártó aki letiltja a bluetooth fájlküldést, nem küldhetsz gépről rá cuccot csak programmal vagy felhőből, nem csinálhatsz a telón azt amit akarsz, vagy állíthatsz amit jónak látsz, az nem jó politika, mármint szerintem. Nyilván a szerintük az, hiszen veszik, mint a cukrot. Majd pedig a felhasználók megmagyarázzák, hogy a letiltott funkciókra lényegében nekik nincs is szükségük akkor ott a népbutításnak egy igen magas szintjére értünk el. Amit az Iphone kezdett a zárt rendszerével, meg a flash nélküliséggel. Persze az sem kell senkinek... Mert miért is kellene. Eddig minden telefon tudta a letiltott funkciókat, de mostmár nem kell. Egészen addig amíg bele nem fut valaki abba, hogy hopp pont jó lenne, de nincs.

De ez egy parttalan vita, mert én tudom, hogy igazam van, te meg megpróbálod elhitetni velem, hogy neked van. Így csak flame lesz belőle úgyhogy talán hagyjuk is abba.

Mellesleg nekem egyik op rendszerrel rendelkező telóm sincs. Egy valóban telefonálásra való Nokia E66-om van.

Új hozzászólás Aktív témák