- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Matula bácsi #25 üzenetére
Nem-nem! Olvass utána! Sajnos én már futottam köröket ezzel...
Még a Dolphin böngészővel sem megy, pedig az beépítve tartalmazza. Magát a Flash-t amikor a Market-ről fel akarod telepíteni, megtagadja!!!
-
válasz
Brutális eb #18 üzenetére
Omnia (i900)-ról váltottam Galaxy Ace-re... Ezen sem veszem észre, hogy minden akadna... Van, hogy néha elgondolkodik valamin és ilyenkor tényleg "laggol"... Ebben az esetben bemegyek a futó szolgáltatások közé és kissé szétcsapok köztük... Általában rögtön lehet látni, hogy melyik a hunyó... Kilövöm és jééé, már megy is normálisan...
Egy bajom van csak (bár lehet hogy nem akkora baj ez), hogy a procija nem támogatja a Flash-t és ennek kapcsán fel sem tudom telepíteni...
-
válasz
Dr.Anonymus #10 üzenetére
Meglepőnek lehet, hogy meglepő, csakhogy a cikk írója sem biztos benne, hogy igazi a reklámfilm... Szóval lehet kacsa is...
-
Nem arról volt szó, hogy a Symbian megmarad az alsó szegmens telefonjainak oprendszereként? Csak azért kérdem, mert a 30eFt-os kategória még tűník középkategóriának... Az inkább olyan 50e környékén kezdődik, nem?
Az meg hogy lejjebb vitték a WM7 hardveres igényét, egy teljesen borítékolható lépés volt az M$ részéről... Azokkal a minimál paraméterekkel, amiket eredetileg megszabtak, csak a csúcs kategóriás 100 feletti telefonok piacán lehetett versenyezni!! Persze hogy az Istennek sem akart elterjedni a platform!!! Ráadásul nem biztos, hogy mindenkinek kell a gigás proci, meg 4"-os kijelző...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest