Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értem a kérdést..
Ha a WP7 lenne idősebb, és úgy lenne lemaradva, akkor egyértelmű, hogy leszólnám érte. Ha a WP7 vezetné e fejlődési listát, és itt lenne legtöbb app, úgy, hogy a legfiatalabb platform, akkor meg lehetne dicsőíteni.Objektív összehasonlítást meg akkor láthatnák, ha mindegyik platform egy időben startolt volna el. Nem így történt, így azt nézegethetjük, amit a cikk taglal.
-
mrhitoshi
veterán
Hirdetésekkel. Ez az ami a nyakam közepére sem kell.

Amúgy 1 hónapja használok WP7-t, eddig Badát használtam, de nem olyan nagy cucc ezekkel a számokkal dobálózni. Eddig abban a hitben éltem, hogy na majd a több tízezres alkalmazásokkal teljes lesz az öröm, de kb semmit se jelent.

Persze az OS így is jó, jobb mint egyes Mobil OS-ek. -
Ádám16
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
"offline magyar navit sem tudom, h miért 7990 Ft-ért van csak rá."- ezzel nem arra gondoltam, hogy legyen ingyen, de ne ennyiért, és ne 1 fajta.
Azt viszont rosszul tudtam, hogy a Google Maps Navigation (ezt használtam- és ugyebár ingyenes) offline, de ahogy én használtam (3D-s vektoros térkép) nagyon kevés adatforgalommal járt..
Elnézést, hogy eltértem a tárgytól.
-
Ádám16
addikt
Én friss tulaja vagyok egy Omnia7-nek, és nekem azért vannak problémáim a marketplace-el, gondolok itt arra, hogy számos ismert (és nekem lényeges) app. fizetős.. a la fruit n, angry b, offline magyar navit sem tudom, h miért 7990 Ft-ért van csak rá.. Szvsz sok az értelmetlen app. - így nincs nagy jelentősége a "hűdegyorsanelértüka...." szintnek számomra.
A rendszerre viszont semmi panasz, részemről tökéletes

-
Várom már a többi appot... Én is úgy indultam neki a Decembernek, hogy vettem egy HD7-et a Desire mellé - kipróbálásra. Jelenleg nem is óhajtom vissza rakni a primary SIM kártyám, mert annyira megtetszett a puritán egyszerűsége és gyorsasága.
Már csak a hiányosságok javítását várom, plusz egy pár hiányzó szoftverért ácsingózom...
1. rendes notification kezelés. a 3rd party szoftverek nagyrésze egy 0 a notification kezelésben. Kivéve talán a Facebook app, de az más miatt vérzik el teljesen...
2. viber és skype nagyon hiányzik - valamint egy rendes twitter app végre. 4squre-re találtam jó alternatívát amúgy - ott is a notification ami nem működik...
Szóval itt van a Dézike is mellettem, de nem igazán használom olyan sokat. Meglátom még mi lesz a sorsa

-
F-ECT$
titán
A badaról vannak olyen infók, hogy hány hónap alatt ért el X ezer alkalmazást?
-
Domxc
senior tag
Szep szam, a korahoz kepest. Nem hittem, hogy ilyet valaha is mondok, de grat MS, a mobil os-ek teren csak igy tovabb.
-
Szerintem az igazi áttörést az apollo/win8 fogja meghozni. Az 50k app, viszont egy nagyon pozitív szám, nem hiába az MS tolja bele a pénzt ezerrel.
-
Ezen adatok fényében kissé túlzóak a Wp7 sikertelenségét emlegető hsz-ek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- ASUS routerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem véletlen csak a biztos részre lőttem
De offline navi gondolom nincs..