- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
úristen..
-
zord01
senior tag
"Nekem tetszik, hogy vére nem minden szürke meg fekete. Nem káros egy-két vidám szín. Hétköznap sem.
"
Szerintem sem baj. A sárgák nekem is mocskosul bejönnek, más kérdés, hogy a mindennapi használathoz nekem túl feltűnőek, így marad a szürke, meg a fekete, de szeretek képeket nézegetni a sárga WP-kről. Lehet háttérképnek is beállítok egyet.
-
szcsi
tag
válasz
callmeakos #23 üzenetére
Vagy a törődjelempocak... Az egy agyvérzés.
Nekem tetszik, hogy vére nem minden szürke meg fekete. Nem káros egy-két vidám szín. Hétköznap sem.
-
SPY0817
aktív tag
Mert PL én telefonnal nem akarok egérmozizni meg semmi ilyesmi egyszerűen legyen funkcionalitása.. De engem kifejezetten zavar hogy pl a nokia WP8as új telói csak tepsi verziók lesznek.. bár a 820as on még gondolkozom de ez a HTC s árában méretében barátibb.. én szeretem a telefonom 1kézzel biztonsággal használni..
Ha nagykijelző kell akkor tablet laptop asztali bármi.. de egy telefonon nem akarok novellát írni úgyse..
Amúgy jók lettek a WP8as telefonok.. kíváncsi leszek az árazásokra.. a reklám meg elég színes lett mint a készülék paletta (szerencsére azért van belőle "unalmas" fekete is nekem
)
-
zord01
senior tag
Általános 1-2-ben volt olyan, hogy színes lapokból kellett kivágni, meg összeragasztgatni ábrákat. Erről a "reklámról" ez ugrott be. Nem igazán keltette fel bennem a birtoklási vágyat.
Arra viszont jó volt, hogy beszéljünk róla... -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
callmeakos #21 üzenetére
Szerencsére...
-
callmeakos
veterán
Jó kis reklám. Ritkán látni effélét.
-
Beri78
őstag
hihetetlen jól eltalált reklám....grat htc
-
Tigerclaw
nagyúr
Én meg azt nem értem, hogy ha a felbontás nem nő, akkor minek növelik/növelnék a kijelző méretét? Egyébként az Ativ S kijelzője 4.8 inches.
Szerintem akinek nem elég nagy a telefon kijelzője, az inkább ugorjon rögtön a Galaxy Note, Optimus Vu szintjére és ne vacakoljon a 3-4-5 inch közötti modellekkel.
-
kbencee
aktív tag
Ez egy hihetetlenül ótvar reklám
Meg nem értem, hogy miért csak ilyen kicsi kijelzős WP8-as telefonokat gyártanak, miért nem lehet egy minimum 4,7-eset is csinálni? -
catroot
veterán
Én először YT-n néztem, tekertem-tekertem, hogy mégis mikor látom már meg a telefont...
-
Tigerclaw
nagyúr
Atyaúristen...ebben a klipben kb. 100x annyi epilepsziát kiváltó villogás, animáció volt mint az összes Pokemon rajzfilmben együtt. Amellett hogy nagyon szar reklámnak, idegesítő nézni, rávilágít arra, hogy nekem miért nem tetszenek ezek az irritáló színű telefonok.
szerk.:
úgy látom sokaknak ugyanaz ugrott be a klipről -
amigatya
csendes tag
jesszusom, a HTC-nél is nagy a baj...
-
Ez valami epilepszia gyógyszer reklám lenne?
-
Einstvan
aktív tag
válasz
Brutális eb #6 üzenetére
EZ reklámfilm volt?
Aszittem pokemon elözetes.
-
Brutális eb
addikt
Ezt a reklámot ázsia régioban el bírom képzelni de az én europai gyomrom megforgatta...
-
Integra
titán
50 mp-es videoból eltelt 25 azzal az elején, hogy telefont nem láttam, de legalább szétvillogtatták az agyam..
jó reklámesp23: szerintem jó, illik a készülékekhez, ahogy a nokia készülékei is szép színesek,
-
ESP23
senior tag
Az tűnt fel, hogy a WP8-as mobilok feltűnő színes megjelenést kaptak(sárga,kék,piros),,érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest