- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThePlayer
tag
Szerintem a Metrot ki/be lehet (majd) kapcsolni mint általában a windowsokban majdnem mindent!Ujitás és nincs tesztvélemény!Éppen ezért nem kockáztatja meg, hogy pont ez miatt pártoljanak el még azok is akik ugyan w7-et, xp-t, vistát használnak de nem akarják használni a metrot és váltanának mert haladnak a korral.Illetve OEMbe veszi egy LapTopal.
-
kolosanyi
veterán
Ez nekem is nagyon bejön. Várom már az első fecskéket.
-
Ricardo
titán
Elég meggyőző a videó. Jól néz ki a rendszer, nem tűnik olyan "féloldalasnak alapból" mint a mobilokon.
Háttérkép itt sem lehet gondolom.
-
redmonk'
tag
Szerintem nem feltétlen lenne szükség az alap kinézetre is.
Például ugye a tálcán láthatjuk az éppen futó programokat, na most a csempék kicsinyítve felsorakozhatnának mondjuk a képernyő tetejére, aztán ahogy a videóban látható mikor rátapiz a File feliratra lehetne a Start menü is. De tálca mint olyan szerintem akár el is hagyható. Az Office és a többi program meg csak a fejléc kinézetében változhatna és kész is van. Szerintem megtudnám valahogyan így szokni akár pc-n egérrel is.
-
rep3at
őstag
A felülettel már félig meg is vettek maguknak, kíváncsi leszek a többi fejlesztésre.
-
oO7
őstag
ez a "Snap" feature egy kicsit úgy tűnik, hogy megalapozza/visszahozza/életrekelti a lelőttnek vélt Couriert...
kíváncsian várom, hogy beállnak e a mostani birkák mögé, vagy fognak építeni erőteljesen stylusra? rajzolás, kézírásfelismerés, stb... elvileg a bingnek is nem olyan sokára el fog startolni valami ilyesmi képessége, hogy rajzolsz valamit és arra rákeres... kézírásfelismerés mögött is az ms-nek rengeteg kutatása van -
Táblagépekre szerintem baromi jó megoldás lesz.
Asztalin már ennyire nem vagyok benne biztos.. Tudom, elérhető a régi felület, de hogy ez az alapértelmezett ott is(legalább is jelenlegi infók szerint), az szerintem gáz lesz.. -
redmonk'
tag
Csak jeleznék egy elírást.
"A Metro kódnévre keresztelt felhasználói felületről van szó, amelynek megalkotásakor a cél az intuitív hasznákat volt."
Nagyon bejön az MS új irányvonala, megközelítése. Szerintem nagyon is úgy gondolkoznak ahogy legalább is én szóval számomra korrekt megoldás lesz minden terméket köréjük összehangolnom.
-
errorcode06
őstag
Engem ez a rendszer lenyűgözött.
-
Davidoff91
aktív tag
Hát én nagyon kíváncsi leszek erre élőben. Amint jön majd windows 8-at futtató tábla pc, rohanok majd kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest