Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
kár h képek nincsnen
-
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Várják, hogy lefusson az "alkosd meg a következő Nokia Tune-t" játékuk, mert az a legfontosabb

-
Blyan
félisten
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Tudja a kukim (azért a tönkremenés még túlzás). Nyilván nem tudjuk mi van a kulisszák mögött, de hogy kívülről az látszik, hogy a Nokia lószart nem csinál, az biztos.
Nem hiszem, hogy szoftverintegrálási gondok lennének, legalább nem egy éven keresztül, hiszen a Nokia megkapta a WP7 teljes forrásait.Karma
Hogy ez miért nem jutott eszembe....
-
Dr.Anonymus
addikt
mire várnak ki?
arra, hogy teljesen csődöt jelentsen a cég?
a nokia márkanév nem régen még élt, egy ideig még a név is eladott volna egy trophy szintű telefont... (kb. az év közepén)
most már viszont lassan tényleg mutatni kell valamit vagy árban, vagy tudásban, mert a név már megkopott..talán az ovi integrálás ilyen sok idő?
de akkor miért nem adtak ki egy sima wp7es készüléket, ami majd kap egy updatet és akkor a szoftvert csiszolgathatják fél évig... -
=Mentor=
őstag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Ez tényleg nevetséges, a HTC és Samsung is 2 WP7 készülékkel nyomul, a Nokiának minimum válaszolnia kéne rá azonnal egy közép és egy csúcskategóriás ajánlattal. Ráadásul a korlátozott gyártású N9-n kívül idén még nincs igazi felsőkategóriás készülékük.... Ha ennyire lassan megy a WP7 szülés, akkor legalább adják ki az N8 utódát hardveresen továbbfejlesztve, Symbian rendszerrel... Érthetetlen amit művelnek.

-
fffeco
tag
az a focus S 4"osan nem lenne rossz euba... de még mindig nem értem miért kell külön telokat csinálni aaz amcsiknak. remélem európába nem valami szart fognk kidobni
amúgy elvileg lesz valami qwerty-s w7 samu
a dátumokat meg jól eltolják :s -
kerasz
csendes tag
Aha, hát nekem nexus s müanyagával semmi gondom, pedig az is sokaknak ne mtetszik.
Fémházas telót még nem használtam, biztos jó lehet amúgy.
Sokan ódzkodnak az olcsó wp telefonoktól, hogy ócska müanyag lesz rajta, rezisztív kijelző stb, de engem ez se érdekel, rezisztív kijelzőnek majdhogynem örülnék is, nekem lg gt540en bejött, igaz az tudtommal az egyik legjobban sikerült rezisztív kijelző volt.
Müanyag használatában meg azért csak nem szállnak el annyira, hogy olyan gagyi legyen mint egy 5-10e Ftos sima telefonnak.
A gelexy sorozat müanyagjaival nekem pl semmi gondom, ilyesmi lenne, egy szót se szólnék.
Na majd meglátjuk
-
kerasz
csendes tag
Ezt mondom én is, nokia szeritnem megrázza magát, lehet szokásához méltón lassan jön ki a telefonjaival, de jó lesz ez.
Idén szeritnem sok midnent ne várjunk azér ttőle wp fronton, kiadnak ők is 2 esetleg 3 készüléket oszt jónapot, majd jővőre, szerintem oda tartogatjá a municiót.
Persze ha neked fém házas igényes megjelenésű készülék kell, akkor tango-s telefonok lehet nem neked szólnak
-
kerasz
csendes tag
-
-
Blyan
félisten
-
-
David75
őstag
Remek és 4"-os telefont nem vehetek superamoledplus-al és fémházzal kösz samsung... Még a nokiára és lg-re várhatok de igazából kéne az a samoled+ nagyon.
-
kerasz
csendes tag
Ez csak puszta találgatás, egyébként azon s elepősnék meg, ha usaban nokia jól teljesítene, akkro microsoft CSAK nokianak adná a plattforomot. Nagy cég, l tudná fedni az egész világot ap telefonokkal, meg ahogy látom egyik gyártó se fekszik még rá wp-re, midnegyik kiad évente 1-2 telót és kész.
-
kerasz
csendes tag
Én nem aggódom értük, évek óta lejtmenetben vannak, talán 4-5 éve is, ezen a pár hónapon nem ofg múlni semmi.
Plussz a wp rendszer nagyon az elején van még, szvsz mango is egy alaprendszert ad még csak, oylat amilyenek már bevezetéskor lennie kelett volna.
Sokatmondó az amit a windows egyik emberkéje nyilatkozott, hogy jővő ilyenkor 150(!!!) $ körüli wp készülékeket szeretnének piacra dobni.
Valószínűsítem, hogy ezt a nokia fogja véghezvinni, mivel tangot is csak ők kapják meg (ha igaz midnen pletyka) -
floatr
veterán
Miközben spekulálgatnak ez alapján h jövő év végére a bada 3.0 debütálása után a samu dobja a wp-t
-
kerasz
csendes tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Szerintem nokia se elsz jobban elszállva az árral mint samsung vagyx htc.
És ne felejtsük a nagy durranás lehet nem is a mango lesz a nokianak, hanem a tango amit ugye lehet csak ők kapnak meg.
Lehet ezért nem is kapkodnak a mangos mobilokkat kiadni, hiszen tavasszal már várható a tango. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
egyre inkább csak az ár marad fegyvernek...
-
szőröscica
addikt
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Nagyon nagyot kell durrantsanak ezzel a telefonnal, máskülönben szvsz csúnyán lemaradnak. Nem hiszem, hogy aki tényleg WP7-et szeretne, az feltétlen megvárja a Nokia készülékeket. Elvégre a szoftver ugyanaz mindenhol, akkor miért ne venne az illető egy HTC-t, vagy Samsungot? Hardveresen is a felső korlátnál vannak a hamarosan megjelenő telefonok, egyszóval elképzelni nem tudom, hogy mivel tűnhet majd ki a Nokia a többi gyártó közül.
-
Brutális eb
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Pontosan ugyanolyan lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kerasz
csendes tag
válasz
Valentino K.
üzenetére
Attól félek még az olcsóbbik is 100 körül lesz, asszem lemondok egyenlőre arról, hogy lesz wp mobilom, talán mjad jővőre, de az is lehet hogy akkro meg már inkább várok és egy win8as táblagépet veszek majd.
-
Dr.Anonymus
addikt
csak tudnám a nokia mit csinál ennyi ideig...
http://www.phonearena.com/news/First-Nokia-Windows-Phone-handsets-may-arrive-in-Q1-of-2012_id22061 -
Valentino K.
senior tag
Nem rossz, nem rossz. Remélem nem a Galaxy S2 külsejét fogja megkapni az erősebbik variáns. Az Omnia 7 által képviselt vonalat kéne továbbvinni. Kicsivel keskenyebb káva, fém ház, 4,3"....nyami

-
callmeakos
veterán
Ha olyan lesz mint az Omnia7, nem lesz itt gond

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de ő is azt mondaná (gondolom), hogy a régi készülékeket már most sem lehet nagyon kapni. Ha meg megjelennek az új készülékek akkor meg már főleg nem lehet az előző generációhoz újonnan hozzájutni.