- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
én úgy gondolom hogy a jogi háttér kialakítása elég normális érv... ahoz, hogy itthoni bankkártyával regelhess, hogy aztán költsd a pénzed és a marketbe feltöltött alkalmazás után ők utalhassanak neked pénzt valszeg kell 1-2 lokális szerződést aláírniuk...
másrészről az hogy a platform indulása után 1 évvel már szinte mindenhol teljes értékűen elérhető lesz a market, még mindig messze a leggyorsabb lesz az iOS-hez vagy Androidhoz viszonyítva -
Воланд
titán
Mi az, hogy nem engedi?
MIX '11 megvan? Mi lett bejelentve?
Az, hogy az Apple és a Google már engedi a Microsoft még nem, szerintem két különböző dolog... Nem arról van szó, hogy a Microsoft egyáltalán nem fogja engedi a fejlesztéseket, csupán egyrészt a supportot bővíteni kell, amit már fentebb is írtak, másrészt pedig nem sietnek sehova.
-
oO7
őstag
android -nál wikipedia szerint sem vásárolni sem eladni nem lehet magyarországról... a vásárlás mondjuk pont a közelmúltban (1-2 hete) változott és szerintem vele együtt a publikálás lehetősége is (de majd kijavítanak az androidban jobban otthonlévők ha hülyeséget beszélek)...
iOS -ről most hirtelen nem találok ilyen infót de ott sem a kezdetek óta lehet fejleszteni mindenhonnan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest