Új hozzászólás Aktív témák
-
JR.CSé
senior tag
Érdekes cikk.De ez a Mango frissítés után is érvényes marad?Vagy akkor az egészet felejtsük el?
-
kerelo
aktív tag
Köszi,érdekes volt.
-
Cannabis7
senior tag
egyre versenyképesebb ez a W7, őszintén szólva ha most vennék telefont, alaposan fontolóra venném, hogy vmi W7-es telót vegyek, főleg hogy az áruk is irgalmatlanul olcsó a hardverhez képest.
-
moonman
titán
válasz
Blindmouse #33 üzenetére
miert dobna ki barmit is?
olvastad az eddigi hozzaszolasokat?
-
Mr.Csizmás
titán
ha eu-ban (német+magyar+szláv) nyelvterületeken lesz normális, használható map, térjünk vissza rá.
-
jó hát hétfőn úgy mentem be , hogy akár vissza megyek és asszonynak tetszik akkor megveszem környékünkön az összes "nagy boltot" megnéztem...igy jártam... sors akarta igy .. párom a telefonok kinézetére a legérzékenyebb
rózsaszin wp7 pl még nincs
szvl a sors is úgy akarja hogy várjunk... pl nokiára
-
gabor85
őstag
Győri tapasztalataim szerint edigitalban csak replikák vannak kiállítva...
Mobilszolgáltatóknál lehet érdemes lenne felhívni az ügyfélszolgálatot, hátha meg tudják mondani hogy tapicskolható e a készülék..
Bizonyos weboldalak ki is írják hogy x üzletünkben a készüléket megtekintheti...A cikkből kimaradt hogy a címeket ki lehet rakni csempébe... Fontos mert faék 1xű.
-
médiába voltam a héten ,meg extrem digitálba meg, t- home meg, samsung márkaboltba.. stb, de sehol nem volt egy müködő példány sem... hülye nem vagyok csak kevésbé szerencsés...
"párom androidos telója felbaszott ... neki üzleti célokra kell.. navot tudtam ,hogy szar wp-n ,de azt nem is használja... 55-t kt még hajlandó is lettem volna kifizetni ellenben a 130 ezres iphonal DE SEHOL NEM VOLT BEKAPCSOLT ÁLLAPOTBA "szvl kapják be
mindegy telóját végül megcsináltam most stabil úgy, hogy marad ez amig fel nem basz újra
nokiát várom már csak a design miatt is ... nekik legalább van, bár ez izlés dolga...
mod:
kösz srácok ,ha arra járok be ugrok... egyenlőre meg akarom nézni.. fórumba is azért néha néha bele olvasok...kéne végre egy olyan telefon ami atom stabil ,soha nem indul újra, ha valamire rá kattintok mindig teszi a dolgát ... mango után remélem ez is olyan lesz... nem kérek én sokat ... csak hogy muuuuködj
-
Gusztáv
addikt
LG E900-on (uk liveid-vel) csak 2 gomb van, és a keresés egyből a Bing-re visz, szóval teljesen használhatatlan. Az meg hogy usa-ba milyen fasza a térkép, rajtunk nem segít. Én gMaps-ot használok, az teljesen jó.
-
jól hanzik kár, hogy nem ott élünk .. sovány vigasz ,hogy ott jó
Hogy megynyugtassak mindenkit aki használt ovi mapsat az tudja , hogy az sem nagy szám az is tele van hibával.. pl... tunéziában ,ha már egy utat jól jelölt volna boldog ember lettem volna... (de egyet sem jelölt!!! ) (Horváth ország szintén gázos volt mint ahogy a Görög is)
persze Magyarországon ennyire nem rossz a helyzet ,de még itthon is vannak hibák sajnos
jelenleg nálam a sigyc térkép szofvere a legjobb nemtom az van e wp7 re ,ha van probáljátok azt...
más: ha mango kijött áruljátok már el hol lehet ki próbálni egy wp7 es telefont Bp-n mert körbe jártam egy pár boltot és sajnos mindenhol negativ volt...
-
csab2
veterán
A Bing Maps eddig is Navteq térképeket használt? Mert most Magyarországot nézegetve azt írja, és a Navteq köztudott, hogy a Nokiáé.
-
ManUnited
aktív tag
Csak jönne már az az offline navi! Azonnal váltanék Androidról WP7-re.
-
catroot
veterán
válasz
Blindmouse #13 üzenetére
Gondolom az USA-ban használhatóbb
Érdemes még feltenni egyébként a gMaps-et, ez tulajdonképp a Google Maps wp7-es változata, lehet keresni magyar utcanév alapján is, ami sajnos a bing maps-ben nincs
Egyébként wp7 esetében a Bingle Maps jobb, mint a gMaps? Vagy ízlés dolga?
-
moonman
titán
válasz
Blindmouse #13 üzenetére
"szinte semmit nem tud magyarhonról. Nem tudom miért erőlteti ezt a microsoft"
ez most a hét vicce rovat? azért fejezzék be a milliárdos térképbizniszt, mert egy alig tízmillió lakosú közép-balkáni ország nincs rajta teljes részletességgel? usában jelenleg több szempontból is veri a Google Maps-et, ha Nokia alá teszi az adatbázist, egy csapásra megváltozik a helyzet európában is.
-
Blindmouse
senior tag
Én eléggé utálom a bingmapot, szinte semmit nem tud magyarhonról. Nem tudom miért erőlteti ezt a microsoft. Legalább alternatívaként elérhető lenne a googlemaps.
-
oO7
őstag
válasz
BloodyEddie #11 üzenetére
ha moonman igazat szólt... akkor hidd el, nem fog fájni a szíved a GMaps után...
Csak, hogy értsétek a nagy lelkesedésem: [link] -
BloodyEddie
őstag
Meg mindig faj a szivem a Gmaps utan.
-
RaveForce
veterán
nekem mongyuk 4 gomb van alul
US-es browser & search beállítással -
csab2
veterán
Mondjuk azt beleírhatta volna Kind, hogy jelenleg nálunk a Bing Maps egy nagy nulla. Pl. milyen már, hogy a telefon névjegyzékében elmentett címet nem tudja megkeresni? Sőt, szinte egyáltalán nem lehet keresni.
-
gabor85
őstag
válasz
Napfénysüti #5 üzenetére
Mint mindenki aki olvasott róla, vagy használta.
Én HD2re várom, a 7592 már levett a lábamról... állítólag portolják gőzerővel...
moonman: majd lehozzák újra...
-
moonman
titán
Mango-ban nagyon jo lesz a terkep, az adatbazist az Ovi Maps tamogatja majd, ami europaban remek, a turn-by-turn navigaciot is a Nokia fogja felturbositani, addig licencelesi okok miatt marad a fordulonkent egy kattintasos modszer.
egyebkent erdemes kiprobalni a "Bingle Maps"-t, ingyenes alkalmazashoz kepest kituno.
-
gabor85
őstag
A WP7 blogban nem kevés bejegyzést frissíteni kell majd a Mango megjelenése után
-
gzbotii
nagyúr
en mar nagyon varom [es remelem], h csatlakozik a nokia es osszegyurjak a nokia maps-ot is, mert mifelenk nem tul reszletes a bing, meg nagyvarosban sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest