- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Idiofil
aktív tag
Köszönöm, akkor valószínűleg ez lesz a probléma, mert nem az elsődleges Live acconthoz vannak az msn-listán a kontaktok.
Kipróbálom átrakni az elsődleges Live-ra
Köszi az ötletetEzzel az Update dologgal nem vészmadárkodni akarok,csak próbálok én is elkerülni és mást is megóvni attól, hogy esetlegesen nyáron veszek egy wp7 telót és év végén kiderül, hogy nem lehet majd apollóra frissíteni
-
Idiofil
aktív tag
Hát van sok app, de egy zsák nem angol és értelmetlen. Vagyis én nagyon kevésnek látom értelmét.
Elméletileg bele van intergrálva, a FBchat-et életre is tudom kelteni, de hiába adom hozzá az msn-es windows live-os accountot, amikor belépek az Messages-be, felül kiírja, hogy elérhető vagyok, de más szemszögéből semmi sem változik....Nem tudom mi lehet a gond...
Illetve én jobban szeretem a külön kliens. csak akkor fusson, amikor én akarom...
Abysmal:
Hát legyen úgy, mert akkor én sem veszek majd év végén új telefont, de én azt hallottam -nem pletyka szinten-, hogy mivel teljesen új lesz az oprendszer, ezért tudtommal nem lehet majd frissíteni. De reméljük ne legyen így. És tényleg nagy érvágás lenne... -
Idiofil
aktív tag
Jaja, a wp7-nel meg van szabva, hogy milyen hardverre lehet feltolni. Nincs memoriakartya, stb..
Amugy wp7 nagyon jo, en Optimus 7t nyuzok mar egy ideje. Nincs vele semmi gond.
A nokia L 800 eleg jo, de sajnos tudtommal egyik wp7 telefont sem lehet majd upgrade-elni majd ev vegen.
Egyeduli looserseg, hogy nincs normalis messenger live wp7re...illetve a normalis appok szama is szereny, bar orvendetes, hogy most mar van wifi teethering -remelem igy kell irni-. -
Idiofil
aktív tag
Én inkább az Apollóról olvasgatnék. Milyen lesz az új WP, ilyenek. Persze nem vagyok elégedetlen, úgyhogy ezt is köszönjük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest