- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
warmonger441
aktív tag
Na. nem éled fel a topic? már kint van steamen is a pc verzió
-
egyedülülő
őstag
Van olyan magyar fórum, ahol aktívan lehet a játékról társalogni?
-
IMIIKE1998
őstag
Kicsit elhagyatott a topik.
-
szildavid90
aktív tag
iPhone 4S-en megy? Valaki próbálta már?
-
Elementh
aktív tag
Pedig nem nehéz tankra osszeszedn,, minden frissítés után jön 2 nap prémium nap, plusz sok az akció, pl én nemrég 615ért vettem a kv1s-t és volt 10es tank akció is: 5.1m-ért adta az fv15b-t. Plusz az,hogy 8 hónap alatt volt két 10es tankom pillanatnyilag egy 9es és egy 7es van, ki van fejlesztve az st1 (volt is,de nem tetszett) és a Pershing is (ez se tetszett)..
-
DR01DMAN
aktív tag
Régebben csapattam én is WOT Blitz-et, el jutottam a KV-1S-ig, de megvenni már nem tudtam, sokat kellett volna farmolni, hogy meglegyen rá a kredit, aztán feladtam.
Ezzel a "kijelzőtapival" nehéz játszani és ezáltal nekem a kredit sem jött olyan jól...mi is történne a WOT-al, ha dölne benne a lóvé???
Jaah az már nem WOT lenne...
-
Elementh
aktív tag
Itt nem játszik senki?
-
DonCosta
tag
Nagyon nagy csend van itt a Gamepodon, pedig már pár hete játszható Androidon a BLITZ.
Próbáltátok már? INNEN letölthető a full grafikás változat, ITT meg egy low grafikás .apk file.A linkelt oldalon van egy "támogatott eszközök" listája is.
Tapasztalatok:
Nekem egy Xiaomi Redmi 1S telefonom van ami szépen vinné a full grafikás változatot, de amint kezd melegedni visszaveszi a proci sebességet és akadozni kezd. Letöltöttem a low graph változatot, de nem javult a helyzet. (innen jöttem rá, hogy a tipikus Redmi 1s probléma a melegedéssel) Off: 45-ös Miui Rom fut rajta és ebben így oldották meg a melegedési problémát, hogy visszavesz drasztikusan a sebességből. Van megoldás rá: vagy a 43-ast kell visszatenni, vagy módosítani kell azt a fájlt ami a proci sebességeket állítja a hőmérséklet függvényében. Erről itt lehet olvasni. Remélem ez megoldja a problémát.Maga a játék egész jó bár az irányítást szokni kell (bár én kezdő vagyok a tapizós telefonokkal). Aki játszik PC-n vele annak gyorsan tanulható/érthető a játékmenet, persze kicsit egyszerűsített funkciókkal.
Pár eltérés:
- 7 perc/csata
- 7 vs 7 felállás
- "1 bázisos" játék
- Legénységnek egyelőre nem lehet külön képességeket tanítani, de nemsokára jön ez is.
- 6. érzék alapból működik
- kisebb pályák, néhány ismerős elemmel, de többnyire eltérnek a PC-stől
- 3 nemzet (orosz, német amerikai) de a napokban jön a brit ág is.Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra próbáljátok ki írjátok meg.
-
Titoboy666
újonc
Hol lehet meghivot kerni androidra?
-
Misi1979
őstag
A játék csont nélkül fut iphone-on is, már tier3-nál tartok
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sontir Fel #14 üzenetére
Mert ez mégmindig nem a World of Tanks hordozható verziója, hanem egy "másik játék" a Wargaming franchise-on belül. Ott kezdődik, hogy a nemzeteknek 3 (2.5...) ága van a techtreen.
Többet szerintem nem írhatok le. Még egyszer: ez nem a WoT hordozható verziója.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sontir Fel #12 üzenetére
Használhatod a Wargaming ID-d, de persze a játékot a jelen állás szerint "elölről" kell kezdened. Ez nem a WoT hordozható verziója, hanem egy új franchise a Wargamingen belül, mint a World of Warplanes vagy a majdani World of Warships.
-
Sontir Fel
őstag
A PCs accomat tudom majd hasznalni hozza ha elkeszul, vagy ujra kell kezdenem?
-
malnabokor
senior tag
Már elindult, most töltöm le az iPad-re
-
KukliN
csendes tag
Na asszem megvan mivel kockulok telón
-
Micsurin
nagyúr
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
ha bent vagy dobj egy pü-t ha gondolod.... csak azért írtam mert én is az abrams és a t90 keresgéltem a játékokban.... de itt már az abrams pl a trailerben is benne van szal szerintem a t90 is benne lesz......
OFF vége......
Androidosról tudni valamit ? lesz ? mennyire lagos , irányítás okés ? Vagy még senki nem próbálhatta ?
-
Djuree
félisten
remélem kapok kulcsot! bár lehet nem kéne h még melóban is ezen függjek.
-
jozefgucci1
addikt
Remélem lengyelországban telefont is adnak mellé . Csak hogy gyorsabban terjedjen . Ha lehet szakaszozni mindenképp benevezek majd
-
Micsurin
nagyúr
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
+1..... Sebaj addig pilláz rá az armored warfarera ott lesz mind 2
kezdem unni , hogy megint csak az almára először......(nem akarok kukarobi-szifon vitát!!! )
-
- = Zk = -
félisten
ha lesz olyan WoT amiben lesz T90 vagy M1A1 akkor beszállok a játékba
-
Biztos "jó" lesz.
-
Mister_X
nagyúr
Nem kaptam meghívót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Teslákba költözik a Grok AI
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest