Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

#appmenu-button
    {
    background-color: orange !important;
    height: 24px !important;
    }

#main-window[sizemode="maximized"][tabsontop="true"]:not([inFullscreen]) #titlebar
    {
    position: fixed !important;
    }

#main-window[sizemode="maximized"][tabsontop="true"][chromemargin] #TabsToolbar
    {
    padding-left: 95px !important;
    padding-right: 110px !important;
    margin-top: -24px !important;
    }

#main-window[tabsontop="true"][chromemargin] #TabsToolbar
    {
    margin-top: -24px !important;
    }

Tovább hangoltam, most már nem maximalizált méretben is címsorban vannak a fülek, popup ablakban még mindig kicsi köz van az ablak pereme és az appmenu gomb között, ezt nem tudtam eltüntetni.

törölt tag

válasz WonderCSabo #3 üzenetére

Kicsit érdekesen nézett ki, közben írtam egy másikat:

#main-window[sizemode="maximized"][tabsontop="true"]:not([inFullscreen]) #titlebar
    {
    position: fixed !important;
    }

#main-window[sizemode="maximized"][tabsontop="true"][chromemargin] #TabsToolbar
    {
    margin-top: -20px !important;
    }

Nagyjából már jó, csak a kinézetén kell finomítani, hogy popup abalknál az appmenu-button felett ne legyen ablak perem, illetve nem maximized ablaknál is felülre tegye a tabokat, ezzel most nem volt kedvem ügyködni.

törölt tag

Én is kipróbáltam egyszer az Fx 4.0 beta X-nél (asszem beta 2 volt) ezt a címsorba rakott tabokat.

"Sajna bugos a dolog, popup ablakokat elrontja, szóval csak az érdeklődőknek ajánlom. Bár gondolom aki Fx4-et használ, az ilyen."

Jaja, sajnos kellemetlen, mert nemcsak a menü gomb, de az vezérlőgombok (min, max, close) gombokba is belelóg a urlbar, ha esetleg van lehetőség beszúrni egy feltételt, hogy pl popup ablak esetén (popup ablaknál általában nem jelenik meg fül, ez is kiindulópont lehet) más padding, margin értékeket használjon, az jó lenne.

Új hozzászólás Aktív témák