- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
Nálam az adatlapon szereplő konfiggal tökéletesen játszható fullhd-ban, egyedül az árnyékot kellett levenni 8000-ről 4000-re, minden más maximumon van, szóval nem kell hozzá erőmű. A textúrák nem tűélesek, de változatosak, és az effektek, tükröződés, füst, robbanások nagyon jól néznek ki. Időnként későn adja be a textúrát, de nem feltűnő.
Az ellenfelek mozgása is jó. A hangok szerintem a legjobbak, amit mostanában hallottam! Egyedül az átvezető animációknál szokott egy-egy pillanatra megakadni a játék, egyébként olyan 30 fps körül van a nagyobb lövöldözéseknél, szóval bőven játszható.
A játékmenet és a történet pedig nagyon tetszik, nálam eddig az év legjobb fps-e! Tetszik, hogy a játék jutalmazza a játékstílust, lehet fejlődni. Én eddig lopakodva mentem, csak akkor váltottam hentes üzemmódba, ha riadót fúltak.
A közepes nehézség nagyon könnyű, ha távol tudunk maradni az ellenfelektől. Azt hiszem, végig fogom játszani nehezebb szinten is, ha végeztem vele, ilyenre már régen volt példa! : )
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest