Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hipó

tag

Nálam az adatlapon szereplő konfiggal tökéletesen játszható fullhd-ban, egyedül az árnyékot kellett levenni 8000-ről 4000-re, minden más maximumon van, szóval nem kell hozzá erőmű. A textúrák nem tűélesek, de változatosak, és az effektek, tükröződés, füst, robbanások nagyon jól néznek ki. Időnként későn adja be a textúrát, de nem feltűnő.

Az ellenfelek mozgása is jó. A hangok szerintem a legjobbak, amit mostanában hallottam! Egyedül az átvezető animációknál szokott egy-egy pillanatra megakadni a játék, egyébként olyan 30 fps körül van a nagyobb lövöldözéseknél, szóval bőven játszható.

A játékmenet és a történet pedig nagyon tetszik, nálam eddig az év legjobb fps-e! Tetszik, hogy a játék jutalmazza a játékstílust, lehet fejlődni. Én eddig lopakodva mentem, csak akkor váltottam hentes üzemmódba, ha riadót fúltak.

A közepes nehézség nagyon könnyű, ha távol tudunk maradni az ellenfelektől. Azt hiszem, végig fogom játszani nehezebb szinten is, ha végeztem vele, ilyenre már régen volt példa! : )

Új hozzászólás Aktív témák