- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
Igen, iszonyú szép volt a játék, de tipikusan az a fajta szerintem, amit élvezetesebb ketten játszani, mintsem egyedül. Ezért a legjobb dolognak én a COOP-t tartom benne!
Mindenesetre a legjobb élményt meglehet egy VR eszköz fogja elérni, hiszen az kicsit mégis más. De én már olyan monitorokról meg tévékről álmodom, amihez nem kell szemüveg, se semmi, hogy lássad, hogy kijön a tévéből, vagy amikor játszasz, nem kell semmit se felhúzni a fejedre, hogy ott legyél. Bár a VR nagy találmány, de csak a közeljövőben, mert én nem egy fejre felvehető "maszkba" látom a jövőt, hanem egy eszköz nélküli virtuális valóságban, aminek persze nem feltétlenül szabad/kell tükrözni a valóságot.
Jó lenne úgy feküdni a szobámban, hogy a Holdon van az ágyam és a távolból a Földet bámulom, ami az előttem 3-4 méterre lévő falra van rávetítve. Fun lenne. Vagy egy űrcsata kellős közepén aludni xD
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest