- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldenJ
tag
Mivel alapból konzolos a játék, így nem csoda hogy megjelenik dobozra is. Az a csoda hogy PC-re jött ki előbb.
-
Gergosz2
veterán
de ezt már régóta mondogatják , nem meglepő.
-
Ateszzero
őstag
Igen.
Ha azt nézzük hogy miért csak xbox360 irányítót támogat, és miért nem tették bele pl ps3 irányítóját, akkor sejthettük hogy ebből biz lesz xbox360 verzsön is. Azért kíváncsi vagyok milyen xbox360 kontrollerrel. Mindjárt be is dugom és kipróbálom, pont van itthon egy. -
h-yle
addikt
"I can't say anything obviously for gazillions of reasons but it is a Witcher game, and I can say that console gamers might be interested in it."
Lehet csak nyelvtannáciskodás, de nem nyilatkozta konkrétan, hogy W2 konzol, hanem azt, hogy konzol, és valami Witcher-hez kapcsolódó dolog.
Ez nyilván a W2, de azért mégis...Eddig is tudtuk, hogy jön a konzolos W2. Még megjelenés előtt volt róla szó, és a játékból is egyértelmű, hogy nem csak a PC platform volt a cél (teljeskörű XBOX360 kontroller támogatás, 16:9 képarány, külön külső grafikai konfigurátor, "értelmes" GUI stb...)
Egyébként érdekes, hogy sokan visszasírják a W1 GUI-ját. Ennyi ember kedvelné, az összegányolt, koncepciótlan, korlátoltan használható fantasy stílust, vagy csak én vagyok helikopter?
-
Most ezen mit csodálkozunk? Profitot is akarnak, nem csak hírnevet...

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest