- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
OMG nagyon komoly a Collector's Edition is:[link]
-
nemethati
senior tag
-
buzus
aktív tag
-
Ryuu
tag
Ütősek a képek, szépen néz ki. De messze van még az a május 17
De sebaj, addig is Dragon Age 2. -
zed1983
őstag
Na ez az amit már régóta várok!
Az első rész nagyon ott volt főleg szinkronban! -
Huma
addikt
Tényleg iszonyat jól néz ki.
Az lenne az igazi ha a játékban a karakternél többfelé lehetne fejleszteni mint az egyben. De ha ugyanolyan marad minden mint volt már akkor is 90%-san elégedett lennék. -
Gude
senior tag
Muatós képek
-
julius666
addikt
Ezek szebbek: [link][link]
Pláne ez: [link]Ha ez nem fotostop, akkor le a kalappal. Nem is annyira a motor az extra, inkább a művészi része, nagyon ügyesen lettek eltalálva a post-process filterek illetve a DOF is szép, nem túl hivalkodó de mégiscsak ott van. Így kell ezt csinálni, a motor nem minden, gratuláció a lengyel srácoknak!
Azért remélem a törp vonal nem lesz olyan hangsúlyos a játékban mint a képek alapján, nem szeretek szürke barlangokban bóklászni, számomra a DAO-ban is az volt a legunalmasabb rész.
-
ddekany
veterán
"Igazad van hogy a 8800GT-nek már belépőszintnek kellene lennie."
Ez kb HD5670 szint, ha jól sejtem. Ezzel én úgy vagyok, hogy furcsán nézek rá, de hát ők biztosan jobban tudják, hogy mekkora piacnak érdemes árulni a játékukat... talán ennyi pénzt ad az nVidia ellensúlyozzák a kiesést, nem tudom. Mert notebook-okban pl. nem sűrűn van ilyen erejű GPU. Megint máshonnan nézve, ezt a minimumot az idén megjelenő legmodernebb CPU-ba integrált GPU (a Llano-é) sem éri el (már amennyire tudom, kicsivel 5650 alatt lesz). De hát ők biztos kiszámolták, hogy ez így megéri...
-
törölt tag
Szerintem is photoshop gyanús. A gémpléjek meg sem közelítik ezt a színvonalat.
-
Giot
addikt
Dehogy! Ilyen graffot simán tud hozni egy komolyabb VGA.
(#5) Televan: Igazad van hogy a 8800GT-nek már belépőszintnek kellene lennie. Azt viszont nem hiszem hogy emiatt ne kapnánk jó minőségű grafikát.
(#7) ollie: Remélem a külcsínhez párosul a belbecs is. Az előző rész is nagyon rendben volt!
-
tálusz
tag
messze van még a május,múltkor linkeltem a witcher topikjába pár új képet:[link]csemegézzetek
Televan:az ajánlott vga asszem hd4850,gts 450 volt.Nem olyan vészes!
-
GoldenJ
tag
Ezek tuti képszerkesztővel feljavított minőségű képek.
-
Huma
addikt
Remélem nem cseszik el mint a DA2-őt. Az utóbbi idők egyik legjobb RPG-je volt az első rész.
-
Giot
addikt
Szép! Nagyon várom már. Az első rész sok álmatlan éjszakát hozott, remélem ez sem fog csalódást okozni.
A gépigény tiszteletre méltó, 8800GT az alap?Szerk: Annak külön örülök hogy úgy látszik mégsem lesz Geralt olyan kölyökképű, mint amilyennek az első képek alapján tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged