- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiXoN008
tag
Hali all!
Nos hamár mindenki így az XP csinosítgatásról beszél hátha tud nekem valaki segíteni.
Most így néz ki a desktopom: [link]
Nem nagy átalakítás egy másik téma, Vistás ikonok és kurzor és a problémás rész a ViOrb-os Star menü gomb. Nagyon tetszik ez a fajta Start gomb csakhát XP-ben nem lehet a Start gomb magasabb mint a tálca és a témához tartozó Start gömb elég béná
és ezért van a Viorb. Nem tud valaki erre egy (ingyenes és kis erőforrású) alternatívát, ami skinelhető vagy alapból zöld( valahogy az XP-s színvilág nekem jobban bejön). A Blaero Start Orb próbáltam és az sem az igazi sőt talán rosszabb. Egyébként nem rossz ez a ViOrb csak néha a teljes képernyős dolgokkal még nem jön túl jól össze, pl teljes képernyős telepítésnél ha tallózással kell megadni hogy hová települjön akkor előtérbe jön, ahogy képernyőkímőlénél. Mondjuk ez 2.2 annyiből jobb hogy filmnézésnél meg képnézegetésnél nincs de kicsit zavar úgyhogy ha valaki tudna valami hasonlót ami jó azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és ezért van a Viorb. Nem tud valaki erre egy (ingyenes és kis erőforrású) alternatívát, ami skinelhető vagy alapból zöld( valahogy az XP-s színvilág nekem jobban bejön). A Blaero Start Orb próbáltam és az sem az igazi sőt talán rosszabb. Egyébként nem rossz ez a ViOrb csak néha a teljes képernyős dolgokkal még nem jön túl jól össze, pl teljes képernyős telepítésnél ha tallózással kell megadni hogy hová települjön akkor előtérbe jön, ahogy képernyőkímőlénél. Mondjuk ez 2.2 annyiből jobb hogy filmnézésnél meg képnézegetésnél nincs de kicsit zavar úgyhogy ha valaki tudna valami hasonlót ami jó azt megköszönném.