Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azopi74

addikt

válasz =Mentor= #40 üzenetére

Van már 8 magos telefon? (ugye nem az Exynos Octa-t nevezed annak)

Amúgy nem laggol nekem az android 4 magon sem a Galaxy S III-on vészesen. Jelly Bean upgrade óta, project butter-rel majdnem megközelíti a Lumia 920-amat (ICS alatt voltak azért gondok). Persze arra vigyázni kell, hogy ne hányd tele minden szar app-pal, amik ki tudja, milyen folyamatokat futtatnak a háttérben , meg mindenféle animált színes-szagos háttérrel. Sőt, megfontolandó felhúzni egy TW, vagy Sense mentes vanilla android rom-ot.

Ebből a szempontból az olyan zárt rendszerek, mint az iOS vagy a WP8, eleve előnyben vannak.

Viszont két magos Tegra 2-es Transformeren bűn, amit művel az android, néha földhöz vágnám legszívesebben, pedig két éve, amikor vettem, csúcskategóriás cucc volt, drágább, mint a legdrágább aktuális ipad.
    Az meg ismét katasztrófa, amit az alsó- és középkategóriás vasakon produkál a droid.
    Nem lenne rossz az android , de csak az aktuális felső- vagy inkább csúcskategóriás telón / tableten nyújt elfogadható élményt. Az persze paradox helyzet, hogy ennek ellenére pont a szutyok alsó-közép kategóriás szemetek repítették magasra a platformot.

[ Szerkesztve ]

• virkir

veterán

válasz =Mentor= #40 üzenetére

Szép is lenne ha arra a 3-4 vasra se tudták volna optimalizálni amin wp fut.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Új hozzászólás Aktív témák