- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Cáfolta a hírt a Sony vezérigazgatója:
[link]tehát egyelőre nem tervezik a nyitás a WP felé....
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
butyek
senior tag
X-Station, PlayBox. Majd megoldják valahogy, nem hiszem, hogy ez meghiúsítaná az együttműködést.
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
rw-ultra
tag
Ha lesz, kell nekem.
*http://www.youtube.com/watch?v=ZTu0yvlI8MA*http://jelvenyem.hu/gar/index.html*
-
mrlujoak
veterán
...még ha le is mondana a Sony az átalakításról - mert szerintem ez belefér, és könnyű kompromisszum - akkor is ott van az az Xbox nevű izé.
Na ez már nagyobb falat. A Sony preferáltja a PlayStation integráció. A mai Xperiákban is ott a PS Cert.
Ha megférnének egymás mellett, akkor talán. Kíváncsian várom, melyik fél, mekkora béka lenyelését vállalja a közös jövő reményében.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
vipnolf
aktív tag
szvsz a sonynak fontos az hogy saját maga totálisan átalakítsa az oprendszert. nem tudom ezt a WP8 esetében mennyire tudná megtenni. adottak a csempék oszt ennyi.
szerintem emiatt is helyezi előtérbe az androidot. egy sony telefon kijelzőjének grafikus elemei alapján azonnal felismerhető. WP8 és WP8 között meg nagyon nem lehet különbség az olvasatomban eltérő márkák esetén sem. de javítsatok ki, ha rosszul gondolom...XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
mrlujoak
veterán
Természetesen ezt sem világviszonylatra kell érteni, sőt.
Azt viszont nem szabad elfejeteni, hogy honnan jött fel a Sony.
Sajnos a konkurencia nagyobb hájpot tudott generálni.
Ez látszik változni, és bizony az eladások - és nem utolsósorban a kézben tartott mobilok számának - gyarapodása indult meg.Ha nem tudjuk helyén kezelni a dolgokat, és nem látjuk a változásokat, akkor csak egy piacot látunk. Mondjuk az Apple-ét.
Hmm, micsoda innovatív lett az új ájfon is mi? Aztán pedig ezt is vinni fogják majd mint a cukrot. Hát ez van. Jobs tudott úgy hatni a vezethető piacra, amit kihasználva vezette is azt.
Biztos ilyennek akarjuk a Sony-t? Én nem.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
pit stop
addikt
Az a baj hogy nem csak eu számít - nem is értem mitől nincs nagyobb részesedésük összességében.
Egyébként Olaszországban járva meglepődtem mennyire kevés helyen árulják és utolsó utáni polcról xperiákat - legalábbis ez volt személyes tapasztalatom.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
mrlujoak
veterán
Figyu!
Igazán jó néven venném - és nem csak én - ha máson nem gúnyolódva szólnál a témához!
Igen, képzeld az eladott darabszámot tekintve siker az Xperia sorozat a Sony-n (és egy egyéb piacon) belül.
Attól még igen a Sony nehéz helyzetben van. Emiatt viszont nem kellene ilyen gyerekesen degradálnod a termékeket!
Senki nem állította, hogy a Sony szárnyal, és istenkirály, csaképp illene a helyén kezelni a dolgokat, és a valós dolgokhoz mérni a teljesítményt...
Nagyon nem volt szép a fórumtársat lefotel(...)-öznöd!!
-
mrlujoak
veterán
Jéézus!
Az ANDRIDDAL való kínlódást értette a Sony-ról, mire mi reagáltuk, hogy az egyébként nehéz helyzetben lévő Sony-t pont az androidos azaz az Xperia divízió húzza fel...
Totálisan felesleges volt itt a mellveregetés, mert mindenki tudja, hogy a Sony most nem épp a nyereségességéről híres.
Azért fogadd gratulációm, sikeres offtengert indítottál...
(aztán később az is kiderült, hogy az androidos kínlódást a bugos ICS-re értett, ami meg ugyebár javításra került, és nincs bugmentes szoftver)
-
nagyúr
válasz fatallerror #37 üzenetére
[link], itt már megmondta a fotelmérnökúr, ő legalább ért hozzá erre utaltam volna
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
nagyúr
válasz fatallerror #35 üzenetére
de legalább nem kinlódik, nézz utána a hírekbe (bár kinek mi a kinlodás )
-
nagyúr
Now Kunimasa Suzuki, head of Sony Mobile, has denied any such talks is going on.
"We have no current plans for it," he said.
He concluded that the only OS the company had plans for at the moment was Android, but acknowledged that they have been steadily losing market share, and are now no longer profitable, losing $360 million in the last quarter, but aimed to address this with more horizontal integration.
egyébként ennyit arról is, hogy nem kínlódik a sony
[ Szerkesztve ]
-
shaddam
aktív tag
A vaiokon milyen oprendszer van hogy ennyire lehetetlen elképzelni egy csempe OS-es sony telefont?
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
Alwares
aktív tag
Hát amennyire tesz a Microsoft a WP-re mint játékplatformra, meg az Xbox brandre mostanában, azon se csodálkoznék ha lenne majd PS store a Sony Wp telefonjain.
-
Alexios
veterán
Remélhetőleg valami kompromisszum révén a Sony is be tud szállni a WP bizniszbe, hamár W8 fronton ott van...
Na ja, főleg hogy a wp-ben semmivel nincs jobban nyomatva az xbox mint a w8-on PS store-nak se nagyon lehetne elvileg akadálya, hiszen a gyártóknak lehet saját részük a marketplace-n amihez a többi márka tulajdonosai nem férhetnek hozzá.
-
nicu71
addikt
ez nekem is tetszene!régen csakis SE telefonjaim voltak,nem véletlen,de a wp-vel megint elcsábulnék feléjük!
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
H-ger
tag
szeretem a sonyt és a WP8-ot is. hajrá!
hger-xperiablog.blogspot.hu - Minden ami Xperia!
-
kiskaktusz
addikt
válasz socialkiller #23 üzenetére
Valami indoklás még elfért volna mellette..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
socialkiller
tag
-
kiskaktusz
addikt
válasz socialkiller #21 üzenetére
Mennyivel rosszabb a win xperián, mint win a vaio-n?
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
socialkiller
tag
Remélem ez csak vicc Szeretem wp-t jó is megminden,de egy Sony telefonon nem tudnám elképzelni és nagyon rontaná az összképet szerintem
Üdv, Patrik
-
Atuskaa
csendes tag
A Sony jó androidos telefonokat csinál. De tudom elkepzelni hogy a Xlive csempe mellett ott lenne egy ps is.
-
Hans5341
csendes tag
"Minden esetre üdvözölném a dolgot, kezd elegem lenni a sok koreai szartól ami elárasztja a teljes tech piacot, ellehetetlenítve az európai gyártókat, vagy épp az olyan patinás japán cégeket, mint a Sony, JVC, Panasonic, Sharp, Hitachi és társai."
Ezt öröm volt olvasni, akkor nem vagyok egyedül!Sosem volt Sony (sem SE) telóm, a Nokia a Lumia sorozattal nálam nagyon erős, de az (szerintem álomszép) Xperia modellek, WP8-cal! Nahát szóval! Instant get!
[ Szerkesztve ]
Soha többet Android. Végre megszabadulva mindkét droidos Samsung-tól. Végre. Éljen a WP, egy nyugodt, lefagyás, újraindulás, akadozás mentes, jobb világ!
-
hurrikan
addikt
Sajnos ez tény. Szoftveresen sokat kell tanulniuk. Főleg abban hogy kiadás előtt sokkal jobban ki kell tesztelni a szoftvereiket. Nem 1x előfordult hogy egy szinte tökéletes szoftvert egy frissítéssel tönkretettek. Oké hogy nem direkt, meg a frissítésekkel a jó szándék meg van. De sokkal többet kellene tesztelni az updateket a kiadásuk előtt. Ha ez meglenne messze a legjobb supportja lenne a Sonynak. Már így is nekik van a legjobb. Updatek gyakorisága, és a modellek támogatási idejét tekintve, de a frissítések minőségében még van némi elmaradás pl a HTC-hez nézve. Jó persze hibák itt is előfordulnak, ahogy más gyártóknál is rengeteg panasz volt ICS-k érkezésekor. Ettől függetlenül igazat adok neked abban hogy van mit fejleszteni. Bár érdekes módon a P és az Ion ICS frissítése meg tökéletes lett.
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
addikt
A kínlódást nem az eladásokra értettem.
Itt a fórumon olvastam sok panaszt az elcseszett ICS frissítésre pl. Xperia S esetén (bár nem tudnám megmondani, hogy melyik topikban).
A készülék viszont önmagában csodálatosan szép, szóval nem csodálom, hogy viszik. Nekem jelenleg a Sony és a Nokia formatervei jönnek be a legjobban (na jó, meg a HTC One X se csúnya).mrlujoak: a fenti neked is szól.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
mrlujoak
veterán
Gondolom akkor nem olvastad a Sony-s híreket, miszerint Euban nagyon kelendő az Xperia modellcsalád, és a Sony globális piacát is az Xperia azaz a mobil divívió húzza fel.
Sajnos a Sony-t nem kevés, és komoly veszteség érte a különböző természeti katasztrófák során, ami bizony jócskán tetézte a többi divízió gyengélkedését.
Azt se felejtsük el, hogy mindezek mellett még kiadásai is vannak, elég, ha csak a Sony Ericsson megvásárlásának összegét nézzük...
Ez közel 1,5 milliárd dollár (1,05 milliárd euro) volt pl idén.Remélhetőleg valami kompromisszum révén a Sony is be tud szállni a WP bizniszbe, hamár W8 fronton ott van...
-
zolizeus
csendes tag
egy fizikai bill.-el elátot wp8-as sony telefont eltudnék képzelni jó kamerával hosszú aku idővel és persze csep por és vizáló burkolatba csomagolva.
De ez sajnos képzelet marad[ Szerkesztve ]
Igazí tudatlan újonc!%! windows élmény index: 7.6, 7.9, 7.9, 7.9, 7.9,
-
hurrikan
addikt
Sony nem kínlódik az Androiddal.
Indén a 2. negyedévben 47%-os emelkedés volt, nézz utána a hírekbe.
Az NXT sorozat sokkal kapósabb a vártnál. A 3. negyedév pedig további emelkedés hozott, Európában behozták a Nokiát aki ugye buta/okos tolókat egyaránt árul.
Persze mindettől függetlenül több lábon kell állni. 2-3platform minimum kellene. Persze az is világos hogy a legtöbb modellt a sikeresebb platformmal gyártják majd.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
addikt
Erre mondjuk azt tudom mondani, hogy amíg a Samsung megjelent összesen három készülékkel az egész WP-s pályafutása alatt (Omnia 7, Omnia W, és még az amerikai variáns), az LG egy, azaz egy darab készülékkel rukkolt elő, addig nem kell hüppögni amiatt, hogy a Microsoft mi mindent megenged a Nokiának (sokat tesznek a finnek azért, hogy a WP7 egy élhető platform legyen, a legtöbbet minden OEM közül, hát élvezzék is ki a pozitívumait).
Eddig nem tartottam lehetségesnek a Sony lépését (főleg mióta Sony only) a WP7 felé, de miután látjuk, hogy egyenlőre az XBOX integráltság kimerül user account hozzárendelésével, és néhány XBOX felirattal, plusz látjuk a Sony kínlódását is az Androiddal (csodálatos készülékeket gyártanak hardveresen, de a programozóikat verjék agyon) egyre jobban hajlok én is arra, hogy a Sony is beléphet a WP támogatók közé.
Minden esetre üdvözölném a dolgot, kezd elegem lenni a sok koreai szartól ami elárasztja a teljes tech piacot, ellehetetlenítve az európai gyártókat, vagy épp az olyan patinás japán cégeket, mint a Sony, JVC, Panasonic, Sharp, Hitachi és társai.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
HawerKing
őstag
Szereny velemenyem szerint jo lenne ha megtudnanak egyezni, ugyanis szivesen latnek a piacon Sony tableteket amin w8 fut ugyanis en ebben latom a w8 sikeret s nem a wp8 ban az nem telefonra valo....
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Maximus43
tag
Végre a minőség felé hajlanak
ツ 12 éve tag
-
ramrit
tag
Hajrá! Sony+wp8=engem megvettek :-)
felecsd'el
-
hurrikan
addikt
Így van, itt az igazság.
Mindkét cégnek hajlania kell mert aki nem hajlik törik.
A Sony nem törli az Xbox-ot, de integrálhatja mellé a PS Certifikációt.
Vagy nem lesz egyik sem. De az előbbi megoldás mindkét cégnek jobb volna. A Microsoft-nak is, valamint a Sonynak is, hiszen így ő is adhatna a WP modellekbe valami olyat, amit csak ők adnak. Természetesen a többi szolgáltatás, EXMO-R, Bravia, xLOUD funkciókkal együtt. A WP-vel jelen pillanatban az a gond, hogy túl nagy a Nokia-Microsoft együttműködés, ami a többi gyártót elég nehéz helyzetbe hozza a platformon belül, hiszen csomó olyan dolgot szabad a Nokiának, amint a többi gyártónak nem, és ez bizony nem túl vonzó a többi partner számára. Ez látszik is a gyártók WP-modell bejelentéseinek számán.... Samsung, LG, HTC is egyre kevesebb ilyen modellt ad ki. Az igazán átütő sikerhez 1gyártó nem lesz elég, kéne egy kis változatosság a platformnak.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
batai15
félisten
Nagyon helyes gondolat a sonytol. Hadd jöjjön felfele a wp
-
kiskaktusz
addikt
A várva várt pillanat. Szemezgetek ezzel a wp8-cal, jöhetne már, de csak sony dizájnnal lennék hajlandó vásárolni belőle...
De azért a mostani xperiámat sem kukáznám, jó az még mókolgatásra
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz fatallerror #2 üzenetére
A Sony-nak most szerintem nem tenne jót egy saját oprendszer kihozása.
Anyagi, és renomé szempontból sem.Egyelőre a sokkal jobb anyagi helyzetben lévő Samsung bada-ja is zsákutcának tűnik a jelenlegi uralkodó nagy os-ek mellett...
Igazán remek lenne, ha a WP is végre mutatna valamit, hogy +1 erős szereplővel bővüljön a piac.
-
Speedricsi
tag
válasz fatallerror #2 üzenetére
a samsungnak sem jött be..:/
-
mrlujoak
veterán
"A két cég együttműködését sokan elképzelhetetlennek tartják, hiszen míg az Android-alapú termékeknél a PlayStation integráció könnyen megoldható volt, addig a Windows Phone 8 platformnak épp a konkurens Xbox jelenti a szeres részét. Ebből a Microsoft egészen biztosan nem fog engedni, de a nehéz helyzetben lévő Sony lehet, hogy rugalmasságra kényszerül."
...vagy az Xbox mellé odacsempézi a PS-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- ASUS routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Apple notebookok
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- További aktív témák...
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Új, bontatlan Honor 200 Smart 5G 4GB/256GB Midnight Black DS független - 2 év magyar bolti garival!
- iking.hu - Apple iPhone 12 - Lila 100% akku - Használt, jó állapotban - 3 hó Gari!
- iPhone 16 Pro 128GB - (Desert Titan) - Csak 1db!
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- Samsung Galaxy K zoom - gyűjtői darab
- A55 256gb fehér, Alza garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest