- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barnee88
tag
szerinted én a weblapra támaszkodok csak mielőtt kijelentek valamit?
természetesen bementem személyesen az egyik t-pontba ahol azt mondták, hogy már nem forgalmazzák a típust, meg úgy egyáltalán a windows phone-os htc-ket mert sok gond volt velük és ezentúl csak a nokia windows phone felhozatala lesz elérhető.
Nem a hasamra ütök, ezt mondták t-pontban.
Szerintem boldogan adott volna 8x-et ha tudott volna...szóval t-mobile kilőve.
Amúgy igen ma meghozták a gsm line-ba a telót és nem volt rajta magyar nyelv csak amerikai angol meg talán kínai/taiwani (a hieroglifák alapján nem ismerem fel).windows phone-ra nincs morelocale vagy hasonló program ami minden nyelvet elérhetővé tesz (mert elvileg rajta kell lennie a telefonon, csak a menüben összesen 3 nyelv volt nekem)
-
Barnee88
tag
kék színben venném, és csak szürkeimportos készülékeket találok, ezek zömében ázsiából jönnek, ezért lehet hogy nincs bennük magyar nyelv.
egyedül a speedshopban találtam igazi magyar piacost (t-mobile már nem forgalmazza) de ott sincs kék színben, meg egy jó 40-essel drágább.
-
Barnee88
tag
Sziasztok!
Édesanyámnak vennék ilyen készüléket, de sok helyen azt mondják, hogy nincs benne magyar nyelv.
Ez igaz?Utólag megoldható a magyar nyelv felrakása? (valahogy úgy mint az androidos htc-knél?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest