- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Magyarorszagrol nezve kulfoldon elek, korlatlan internettel (5GB, aztan csokken a sebesseg). De ha pl. Magyarorszagra megyek vagy munkam miatt mas orszagokba, ott nincs roamingom, mert letiltattam (iszonyat draga), masreszt bonyolult minden orszagban egy sim-et fenntartani, figyelni, hogy milyen adat-tarifak vannak, stb. Epp eleg Magyarorszag az iszonyat draga mobiladat-tarifakkal (az 1000 Ft amit irsz egyebkent 100 MB aktualisan a vodanal, ami nem sokra eleg) Praktikusan megoldhato egy normalis keszulekkel, hogy mindenhol ahol van wifi, baratoknal, hotel, stb, felcsatlakozom es online vagyok. Vagy ha hozzam jonnek baratok, ok is igy tesznek (androidos keszulekeikkel).
Persze lehet azzal is jonni, hogy ha kibirom a hotel-munka-baratok-stb kozotti tavolsagokon az internet nelkuliseget, akkor azt is kibirom, hogy neha-neha ranezzek a telefonra es bekapcsolodjon a wifi. Meg persze nyilvan nem is vagyok allandoan uton. Meg fizethetnek minden orszagban mobiladat-szolgaltatast. Es persze hogy biztosan nem olyan fontosak azok az uzenetek sem, amiket kapok. De nem hiszem, hogy manapsag ez lenne a normalis dolog, hogy manualisan ebresztgessem a kijelzot, nehogy lemaradjak valamirol. A hiba egyertelmuen a wp logikajaban van.
Masik pelda: ha egy hotelszobabol csak wifin tudok kommunikalni, akkor folyamatos bekapcsolt kijelzo kell, ha varok egy hivast. Ez milyen mar.. Lehetetlen dolog.
A vesszo meg az en hibam, tenyleg felreertheto voltam :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest