- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Bemutatkozott az Apple Watch 6 és SE
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Köszi a cikket.
-
Crafter32
őstag
Örülök, hogy vannak ilyen összefoglaló cikkek. Nem nagyon látni ilyet a neten. Jó dolog mikor megírjàk mikor jön a frissítés és mit fognak tartalmazni is. De valahogy azt érzem a mobilarena.hu -n a BlackBerry vmi mostoha gyermek az android, win, ios mellett. Egyetlen cikket nem láttam a BB OS 10 frissítésről (ami meg is történt) .
Egy ilyen színvonalú cikk azért jól esne. már csak a teljesség kedvéért. -
madd dogg
senior tag
Köszi Kind! kár, hogy a Nokia feature-ök nem kerültek be egy külön oldalra. Úgyis nagy része Nokia az eladott WP telefonoknak, így aki vásárlás előtt áll, Még könnyebben tájékozódhatna.
-
Blyan
félisten
válasz #18001664 #40 üzenetére
Mindenkinek voltak bajai, azoknak is, akik dev oldalról szedték le, hiszen BÉTA SZOFTVERRŐL van szó. Érted?
Szerinted az ujjamból szopom ezeket, végig bétáztam az iOS6-ot és az iOS7-et is. Pont ugyanannyi bajom volt a szoftverrel, mint azoknak, akik dev oldalról szedték le az IPSW-t.
Persze egyértelmű, aki Béta szoftverrel szórakozik, ne várjon stabil működést. Ez igaz, de azért túlzás lenne azt állítani, hogy a lehetőség ne lett volna adott akárkinek.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz #18001664 #37 üzenetére
Ne beszélj butaságot.... A rendszerrel meg persze, hogy voltak gondok, hiszen nem preview változatok voltak, mint a mostani leszedhető GDR3, hanem erősen béta állapotok. És jött belőlük pár 6nál vagy 7-nél volt vége, a GM változatot pedig ugyanúgy fel lehetett tenni, mint az azt megelőző bétákat. Már ha valakinek büdös volt a várakozás, hogy 1-2 héttel később hivatalosan is letölthesse.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Erősen kíváncsi vagyok a 8.1-es változásokra.
(#34) YamatoVTEC
Mármint hivatalosan, de mivel a béták megjelenése után 1 nappal mindenhol elérhetőek voltak a IPSW fájlok, iTunes-szal akármikor felkerült ingyen és bérmentve.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
Azért a bezárható alkalmazások, ha nekem nem is fontosak, de elég sokan sírtak utána, ugyanúgy ahogy a jelzőhangokért is, a keep wifi alive-ért, stb. Én nem azt mondom, hogy nagy változások(bár nokián azért még akár annak is tekinthető), de látszik, hogy foglalkoznak a rendszerrel, és a 8.1 van azért, hogy jelentősebb változást hozzon.
-
Blyan
félisten
Na de miket frissítettek? Nem sokkal nagyobbakat, mint a copy-paste funkciók.
Csengőhangok, bezárható alkalmazások? Miközben vannak bőven hiányosságok.
Persze, tudom, meg kell várni a 8.1-et.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
plusz tegyuk hozza, hogy a gdr3-at sikeresen kiadtak ugy, hogy ot percet felemeszto regisztracio utan a vegleges rendszert teheted fel a telefonodra es nem kell a szolgaltatora/oem-re varni.
szerk.: tisztara alma feeling
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Alexios
veterán
Amúgy szerintem wp8 alatt nem olyan vészes a frissítési tempó. Wp7 alatt mi volt? Lett copy-paste, majd 1 év elteltével megjelent a mango, majd utána jött a tango, ami megint nemhozott semmit, majd a 7.8.
Most meg egy év alatt kiadtak 3 kisebb frissítést is, amik azért ha nem is nagy mértékben, de mind javít a szoftveren, jövő év elején meg jön a 8.1 ami nagyobb mértékben fog. Szerintem ez nem olyan rossz, és ritka frissítés
-
Joker88
őstag
csak hogy kötekedjek ...
" A portico becenévre hallgató GDR1 update december végén startolt el, a rendszerverziót a 8.0.10211.204 számra emelte. A Windows Phone 8 megjelenése után nem sokkal debütáló csomag leginkább kis horderejű fejlesztéseket tartalmazott. Az SMS-kezelő alkalmazásban immár több címzettet is megjeleölhetünk, az el nem küldött üzenetek "
javítsuk ,ha lehet..
amúgy köszönöm az egybefüggű írást,összefoglalót.. Szeretem az ilyeneket
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Blyan
félisten
válasz #18001664 #20 üzenetére
Miért lenne érdemes onnan számolni? Akkor érdemes, ha a WP7-es készülékekre lett volna WP8 frissítés, de valójában alapjaiban újra írták az egészet - más kérdés, hogy minden hiányosságot átvettek a kezdetekből.
És azokat foltozgatják GDRxx-ek ben. Lassacskán.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
nagyúr
Hát az lehet, hogy te mint "fejlesztő" letöltötted, de nekem még hivatalosan nem ajánlotta fel a telefon hogy van frissítés. Én arra vagyok kíváncsi, hogy a szolgáltatók mikor nyomják ki.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Kíváncsi leszek mikor jelenik meg hivatalosan. Várom.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
gabo89
senior tag
A weboldalakba ágyazott képek letöltését az Internet Explorerben hol tudom kikapcsolni?
indul a sörös aludni
-
nikilauda
senior tag
A 1520 mikor várható itthon?
-
MODERÁTOR
Az "ezért tart itt" "androiddal kéne" "fujcsempe" és hasonló elmés hozzászólásokat kéretik mellőzni!
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Qukac
tag
Stikában javult a Facebook üzenetkezelés is, bár ezt WP7.8-on is érzem. Már csak egy feliratokat is kezelő videólejátszó kell és minden happy nekem a WP-vel.
-
Kasya
nagyúr
Csak en nem latom a BT internetmegosztast? Na nem mintha hasznalnam a Wi-Fi helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest