- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Köszi a cikket.
-
Crafter32
őstag
Örülök, hogy vannak ilyen összefoglaló cikkek. Nem nagyon látni ilyet a neten. Jó dolog mikor megírjàk mikor jön a frissítés és mit fognak tartalmazni is. De valahogy azt érzem a mobilarena.hu -n a BlackBerry vmi mostoha gyermek az android, win, ios mellett. Egyetlen cikket nem láttam a BB OS 10 frissítésről (ami meg is történt) .
Egy ilyen színvonalú cikk azért jól esne.már csak a teljesség kedvéért.
-
madd dogg
senior tag
Köszi Kind!
kár, hogy a Nokia feature-ök nem kerültek be egy külön oldalra. Úgyis nagy része Nokia az eladott WP telefonoknak, így aki vásárlás előtt áll, Még könnyebben tájékozódhatna.
-
Blyan
félisten
válasz
#18001664 #40 üzenetére
Mindenkinek voltak bajai, azoknak is, akik dev oldalról szedték le, hiszen BÉTA SZOFTVERRŐL van szó. Érted?
Szerinted az ujjamból szopom ezeket, végig bétáztam az iOS6-ot és az iOS7-et is. Pont ugyanannyi bajom volt a szoftverrel, mint azoknak, akik dev oldalról szedték le az IPSW-t.
Persze egyértelmű, aki Béta szoftverrel szórakozik, ne várjon stabil működést. Ez igaz, de azért túlzás lenne azt állítani, hogy a lehetőség ne lett volna adott akárkinek. -
Blyan
félisten
válasz
#18001664 #37 üzenetére
Ne beszélj butaságot....
A rendszerrel meg persze, hogy voltak gondok, hiszen nem preview változatok voltak, mint a mostani leszedhető GDR3, hanem erősen béta állapotok. És jött belőlük pár 6nál vagy 7-nél volt vége, a GM változatot pedig ugyanúgy fel lehetett tenni, mint az azt megelőző bétákat. Már ha valakinek büdös volt a várakozás, hogy 1-2 héttel később hivatalosan is letölthesse.
-
Alexios
veterán
Azért a bezárható alkalmazások, ha nekem nem is fontosak, de elég sokan sírtak utána, ugyanúgy ahogy a jelzőhangokért is, a keep wifi alive-ért, stb. Én nem azt mondom, hogy nagy változások(bár nokián azért még akár annak is tekinthető), de látszik, hogy foglalkoznak a rendszerrel, és a 8.1 van azért, hogy jelentősebb változást hozzon.
-
Alexios
veterán
Amúgy szerintem wp8 alatt nem olyan vészes a frissítési tempó. Wp7 alatt mi volt? Lett copy-paste, majd 1 év elteltével megjelent a mango, majd utána jött a tango, ami megint nemhozott semmit, majd a 7.8.
Most meg egy év alatt kiadtak 3 kisebb frissítést is, amik azért ha nem is nagy mértékben, de mind javít a szoftveren, jövő év elején meg jön a 8.1 ami nagyobb mértékben fog. Szerintem ez nem olyan rossz, és ritka frissítés
-
Joker88
őstag
csak hogy kötekedjek ...
" A portico becenévre hallgató GDR1 update december végén startolt el, a rendszerverziót a 8.0.10211.204 számra emelte. A Windows Phone 8 megjelenése után nem sokkal debütáló csomag leginkább kis horderejű fejlesztéseket tartalmazott. Az SMS-kezelő alkalmazásban immár több címzettet is megjeleölhetünk, az el nem küldött üzenetek "
javítsuk ,ha lehet..
amúgy köszönöm az egybefüggű írást,összefoglalót.. Szeretem az ilyeneket
-
Blyan
félisten
-
Kíváncsi leszek mikor jelenik meg hivatalosan. Várom.
-
gabo89
senior tag
A weboldalakba ágyazott képek letöltését az Internet Explorerben hol tudom kikapcsolni?
-
nikilauda
senior tag
A 1520 mikor várható itthon?
-
Az "ezért tart itt" "androiddal kéne" "fujcsempe" és hasonló elmés hozzászólásokat kéretik mellőzni!
-
Qukac
tag
Stikában javult a Facebook üzenetkezelés is, bár ezt WP7.8-on is érzem. Már csak egy feliratokat is kezelő videólejátszó kell és minden happy nekem a WP-vel.
-
Kasya
nagyúr
Csak en nem latom a BT internetmegosztast? Na nem mintha hasznalnam a Wi-Fi helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az elmúlt év során három nagyobb frissítés érkezett a Windows Phone 8 mellé. Összegyűjtöttük, milyen újdonságokkal bővült a rendszer.
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest