Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayR
senior tag
Istenem

-
Blindmouse
senior tag
Látom az RSS szót még mindig nem ismerik ott sem.
-
xmaas
őstag
Eleg nagy disznosag szerintem hogy nem lesz WP 8 legalabb a lumia 800-900 as modelekre jo hogy a csomo penzt bezsebeltek ertuk meg most is 90+ ezer egy olyan telefon nem hiszem el hogy ennyire nehez lenne megcsinalni a dolgot elvegre van bennuk eleg jo hardver
-
Gusztáv
addikt
Én személy szerint a külön csengés/média/értesítés hangerőnek örülnék igazán. A többi dolog az én igényeimet már most is kielégíti, azt meg csak nem akkora sördöngőég leprogramozni (nem is értem, ezt hogy sikerült eddig kihagyni
). -
Воланд
titán
a wp8-rol sem mondtak meg el mindent. ez megint majd "ha itt lesz az ideje" kategoriaba tartozik.
" 2 négyzet méretű se volt eddig?"
de volt, de csak a gyari alkalmazasok lehettek eddig dupla szelesseguek (es azok kozul sem mindegyik es nem is valaszthattad ki, hogy pl a naptar szimpla, vagy dupla szelessegu legyen), a fejlesztok nem irhattak ilyet.
-
vicze
félisten
Hát a "semmit nem mondanak", az eddig kommunikáció alapján nem éppen arra utal, hogy bármi más jönne. Nyilván minél több appal próbálják majd ellensúlyozni a felháborodást, de szerintem az édes kevés, az a 7.5 is tudná.
Nem 1 négyzet és egy 2 négyzet méretű volt és pluszban lesz most kicsi is? 2 négyzet méretű se volt eddig?

-
vicze
félisten
Tehát továbbra is ott tartunk, hogy a 7.8 1db új csempe méretet tartalmaz frissítés ként, a többi meg letölthető app.
@CimbiX: Te leszel a világ legjobb hackere, ha UEFI+TPM 2.0-t feltörve (emulálva), DX9 nélkül rárakod bármi régi vasra is... (Úgy hogy régieken még a bottloader sincs feltörve.)
-
CimbiX
aktív tag
Am ha szerencsenk van, akkor csak ra lehet majd hekkelni a regi vasakra is a WP8-at
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De a hangerô is jó, ha külön állítható, engem megnyúznának, ha hangos lenne az ébresztô
).

Lumia 610 lassan jó árban is lesz, 7.8-cal nekem tökéletes lesz.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)