- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
Én még mindig nem tudom letölteni az appot. Hibát ír ki, újraindítás is megvolt. Vkinek van vmi ötlete?
-
Gregorius
őstag
Bár a WP részesedése a hazai okostelefon-piacon megelőzi az iOS-t (11 százalék a kilenccel szemben)
Ez az infó honnan származik? Még nem futottam össze olyan statisztikával, ami szerint a WP egyáltalán beérte volna az almát itthon. -
Tybee000
aktív tag
Ja amúgy meg a "legszebb" képernyőképet találtátok meg az app-ban. Tudom sziget... de akkor is.
-
Steelers
senior tag
Tegnap le tudtam tölteni,és holnap ki is próbálom e-matricával. Pofás,gyors app.
-
chipesz
őstag
válasz
viewdetails #18 üzenetére
Nekem simán települt Win10 Mobile-ra tegnap.
#16-ra akart válasz lenni.
-
Воланд
titán
válasz
viewdetails #18 üzenetére
jaja, a wp store topic is tele van azzal a napokban, hogy nem tudnak alkalmazasokat telepiteni. na jo, igazabol csak erre jott mostanaban panasz.
-
androidő
újonc
válasz
Szabcsizz #16 üzenetére
Ezt írták egy fórumon: "információink szerint globális problémáról van szó, mely számos alkalmazást érint a Windows Phone Store-ban megtalálható applikációk közül, tehát nem a Simple app hibájáról van szó. Reméljük, hamarosan megoldódik a probléma, türelmedet kérjük, és még egyszer köszönjük a visszajelzést. Üdv: a Simple csapata"
-
androidő
újonc
válasz
viewdetails #10 üzenetére
Ezt írták egy fórumon: "információink szerint globális problémáról van szó, mely számos alkalmazást érint a Windows Phone Store-ban megtalálható applikációk közül, tehát nem a Simple app hibájáról van szó. Reméljük, hamarosan megoldódik a probléma, türelmedet kérjük, és még egyszer köszönjük a visszajelzést. Üdv: a Simple csapata"
-
aram01
nagyúr
Nem értem, hogy a wp-t miért hanyagolják el ennyire
-
hroberto
veterán
válasz
viewdetails #10 üzenetére
Többször is próbáltam, nem megy. PC-n keresztül sem. Érdekes...
-
bambano
titán
bonyolult lett volna egy-két mondatban beleírni a cikkbe, hogy mi a fene ez?
hogy nfc-s mobiltárca vagy mi?segít a parkolásban... persze, sms-t küldök telefonról, oszt jónapot.
-
no more
veterán
Na, hát! Nem tűnik rossz ötletnek az app, legalább is az itteni pár kommentből + Play-es kommentekből ítélve elég zseniálisnak látszik. Meglesem majd, köszi a tippet!
-
Dezsike
tag
Egy kólaautomatán hirdették az appot tavaly. Szomjas voltam de nem volt nálam se kápé, se PayPassos kártya. Letöltöttem az appot, feltöltöttem hagyományos dombornyomott kártyáról és már kaptam is az üdítőt 10% kedvezménnyel. Azóta aktívan használom, eddig nem volt gond vele és a mai napig minden automatás vásárlásra 10% kedvezményt ad. Hamarosan a koncertjegy rendelést is kipróbálom. Remélhetőleg hamarosan mobilvásárlás is lesz benne, úgy lenne az igazi, ha nem kellene hozzá bankkártya hanem a szolgáltató számlázná utólag, mint a mobillottót.
-
Wesder
titán
nagy szàm 😕
-
Воланд
titán
arra mar nem figyeltek, hogy - ellentetben az otp banki alkalmazasaval - ne csak hu regiobol lehessen telepiteni.
-
hroberto
veterán
Sajnos nem tudom telepíteni. (Lumia 930)
-
törölt tag
Nem ismertem ezt az app-ot eddig, de este letöltöm.
Igazából nekem csak a parkolás miatt kellene. Régóta keresek olyan alkalmazást, amivel gyorsan, könnyedén és biztonságosan tudnék fizetni a parkolásért. Eddig nem találtam, maradt a bedobálás, de ebben bizakodom.
Köszönöm a cikket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest