- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mert ez hol hír? Sokat kell fizetni, ha hűségidővel, alacsony áron veszel egy telefont, és felbontod idő előtt a szerződést? Mert ez szerinted hol, milyen telefonnal nincs így?
Emellett Amerikában külön dívik az Early Termination Fee, amit pluszban rányomnak az emberre, ha túl hamar bontja a szerződését - a Nexus One se kivétel ez alól. Megyek nadrágot cserélni.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
burgatshow
veterán
A WinMo mint platform szerintem nagyon is helyén van. Az egyetlen hátránya a jelenlegi rendszerekhez képest egyértelműen a kezelhetőség. Szerintem ebből a szempontból a HTC a TouchFLO-val remek munkát végzett és talán azt is megmerem kockáztatni, hogy ha nem lett volna a TFLO, akkor valszeg már sehol nem lenne a 6.x-es vonal.
Mielőtt még valaki azzal jönne, hogy a HTC az Android-hoz is fejlesztett felületet (ugye Sense néven) akkor arra csak annyit tudok mondani, hogy bár tény, hogy fejlesztett, de ha a natúr rendszereket nézem, akkor az alap Android még a Sense nélkül is könnyebben kezelhető, mint a natúr WinMo.
Mindezt mondom úgy, hogy Touch2-őm van WinMo 6.5-tel.
Mod: Ezzel a kezelhetőséggel kellene előrukkolnia a 7-es vonalnak, ebből a szempontból pedig szerintem nincsenek elmaradva. 2011? Ugyan már, még csak 2 hét telt el 2010-ből, hosszú még az év...
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
Szerintem az elkésést nem úgy értik többen hogy akkor már egyik gyártó se gyártana WM-es gépet hanem arra gondolhatnak hogy a kedves leendő vásárlók nem várják ki mire megjelennek ezek a készülékek hanem átpártolnak más rendszerű telefonokhoz. Így meg persze a WM részesedése csökkenne a piacon ami ha hosszú távon nagy mértékben történik az visszafoghatja a későbbi fejlesztéseket. Szerintem.
Més que un club!
-
Zwiebel
tag
Hát én ezt nem igazán hiszem, hogy így lenne, már azért sem mert mint tudjuk már tesztelőket keresnek a platformhoz... Na az durva lenne, ha egy évig kellene tesztelni..., bár a lehetőségek tárháza végtelen
Egy új fogalmat szeretnék alkotni: ProG(r)a(m)mer
-
madarasz92
őstag
Hű kár hogy ilyen lassan csinálják..
Pedig én szeretem a Win-t.. -
kingabo
őstag
Kéretik frissíteni a hírt, mert KAMU! [link]
A lényeg:
" * We are sure that representatives from Microsoft would have told you the focus is shifting to Google Android ( Sarcasm )
* Nokia is sure to know what is happening over at the Windows Mobile camp ( Sarcasm )
" -
plus44
veterán
Oké, hogy aki nem tud várni vegyen mást, de pont az MS-nek szar ez, nem az embereknek, mert nekik mibe telik venni egy telefont? Kb. semmibe, de az MS így egyre több embertől esik el, és már nem azért, de ki tudja mivel fognak kijönni? Lehet, hogy ütős lesz, de lehet, hogy csak egy újabb rakás sz.r...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
veterán
windows mobil7 is dead
duree54
-
Enjoy
addikt
Erdőkével értek egyet, dolgozzanak rajta, s legyen valami nagyon átgondolt rendszer.
Remélhetőleg kihoznak valami normális szinkronizáló progit is, vmi iTunes félét, ami mindent kezel gyorsan, átláthatóan. (beépítve az Win.Market-et is). Az AS valami iszonyatosan gáz, mert eléggé elavult és lassú.A jó munkához idő kell. Az Apple sem fél év alatt dobhatta össze az OSX-et.
► més que un club ◄
-
kokyt
senior tag
Más dolog az ergonómia (ezen a téren hozhat újat a 7) és a felhasználói élmény, és megint más a szolgáltatás kínálat. Előbbi miatt támadják mai napig a winmo-t, az utóbbival viszont szerintem semmi gond nincs. Ami miatt neked nem jött be a szifon, az az utóbbi. Bár én sem vagyok iPhone hívő, nem is leszek az, de igaz ami igaz, remek a kezelhetősége.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
WM6.5.3 alapon, kapacitív kijelzővel, alig létező kerettel a kijelző körül. Mitől lenne szar?
Re #26,
A WinMo mint mobil OS sokkal régebben a piacon van, mint az Android, értelmetlen, amit magyarázol.
Szépen fejlődik, ja. Szaladj be te is a Milestone témájába, és nézd meg, hová jutottak másfél-két év alatt, miközben már 2.x-nél számoznak.Van választási lehetőséged, veszel mást. Szerinted is csak annyi a most piacon levő OS-ek között a különbség, hogy a WM-nak elavult a felülete, meg hogy a marketon kevesebb az alkalmazás? Szerintem a MS még egyáltalán nem adott ki consumer piacra szánt mobil OS-t, innentől teljesen fölösleges olyan hülyeségeket magyarázni, hogy késik (a mobil OSX nem "késett" a Symbianhoz képest?), meg hogy miért halasztja. Biztosan azért, mert nem akar rajta keresni, csak fizetni akarja folyamatosan az 1000+ fejlesztőt. LOL
Akinek széles rétegeknek szánt, csili-vili Windows Mobile kell, az megvárja, vagy vesz mást, aztán majd eladja, amikor jön a WM7. Akinek meg nem kell WM, az vegyen mást, és ne foglalkozzon vele.
(#27) X-Master
Kapásból tudok 3-4 progit mondani, ami olyan X-et tesz neked oda, amivel be tudod zárni az alkalmazást, vagy éppen tudod konfigurálni, mit csináljon az X.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
X-Master
tag
Lehet hogy bennem van a hiba, de nálam pont fordítva volt: láttam képernyőképeket az iphone-ról, gondoltam ez kell nekem, tök jó , tök szép, modern meg minden, aztán amikor a t-mobile-ba bementem kipróbálni, 2 perc után aszondtam hogy kösz nem, 200 akárhány ezerér ez nekem kevés, meg mi az hogy nem tud bluetoothon fájlt küldeni, meg nincs mms (akkor még nem volt), meg külön programmal lehet rá zenét áttölteni.aztán, vártam vagy 1,5 2 évet, most HTC HD2-m van.És tök jó a WM 6.5+ Sense és ráadásul olyan helyről rendeltem hogy full magyar az egész.Egy problémám volt csak eddig a WM-el, hogy az X gomb csak háttérbe rakja a programokat.Bizonyos szempontból jó ez, főleg ekkora rammal, de nekem nem tetszik úgyhogy rátettem az spb-t aztán jó is lett.Soha többet más rendszer, csak Windows.Gépen is, Pda-n is.
-
Integra
titán
néha úgy érzem, hogy te ulkesh reinkarnációja vagy, csak wm-ben iphone helyett..
tudod van egy hatalmas különbség a winmo és az android között: az android már piacon van és gyakorlati fejlesztése folyamatosan megy, nagyon szépen fejlődik. a wm meg sehol.
nem azt mondom, hogy az ember nem vájra a winmo-t, mert de, pont, hogy várja. de várhatja és kenheti a hajára, ha az ms mindig csak halaszt. az meg ki csudát érdekel, hogy éppen milyen indokkal?! piacon van? nincsen. piacon lesz? igen. mikor? when it's done.
ennyi....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
kokyt
senior tag
+1
A szoftver fejlesztés nem arról szól, hogy ki tud kiadni minél magasabb verziószámot, meg hogy egy évben hányszor, hanem ki csinálja meg jobban. Az MS kiadta a 6 utolsó nagy foltozását. A 7-et meg az nem érdekes hogy mikorra, csak jól csinálják meg. Nem értem, hogy miért mondják egyesek, hogy elkésik meg hasonlók. Akkor már nem fognak telefonokat gyártani? De igen. Szóval semmiről nem késnek le. A másik a képernyőképek. Lehet hogy nem csilli-villi tükröződős animált valami, de nem az dönti majd el, hogy mennyire jó kezelni. Az iPhone ebből a szempontból megint mérvadó lehet. Ha valaki nem kezelte, és a képernyők alapján ítél, nem értheti miért olyan jó.
Vannak bizony olyan dolgok, amik ha belekerülnek, én hajlandó lennék 2012-ig is várni. -
X-Master
tag
NEEEEE MÁÁÁR!!!!
Hát micsinának ezeeek!!!
Vagy sehol nincsenek még vele és jól elkúrták, vagy ha nem akkor hihetetlenül jónak kell lennie.
Majd a Duke Nukem Foreverrel egyidőben fog érkezni? -
erdoke
titán
Az nem égő, hogy a nagy durranásra Android fronton is várni kell? Pedig az már legalább másfél éve piacon van. Most már ott se lehet a hardverre fogni, és eddig egyik húzó készüléktől sincsenek elájulva a tesztelők (lásd N1 tesztje az Engadget-en). Lenne értelme egy olyan OS-t kiadni, ami a jelenlegi Android szintjén lenne, nem pedig a nyáron kiadandó újabb mobil OSX fölött?
Szerintem az lenne az égő, ha a MS olyat adna ki 8-10 éves mobil OS múlttal, mint amit kezdőként a Google megengedett magának (vagy amit akár a 2.0.0-val, lásd Milestone topik). A számozás pörög,a rendszer meg 2 nap után belassul, ezt nem lehet megoldani, azt nem lehet megoldani, ezt nem támogat, az még nem működik, amaz nagyon bugos, stb. Hát én inkább várnék... Annál is inkább, mer végre határokat szab a MS a hardver gyártóknak, nem úgy, mint a Google az elmúlt másfél év során, amikor szirre-szarra kiadták az OS-t.
Ebben azért mindenképpen az Apple a követendő példa.(#20) raulicio
Az okostelefonok eleve egy kategória, amin belül nyilván nem a Samsung 1080 mellé állnak be az alsó kategóriás készülékek. Remélem, nem nehéz megérteni második nekifutásra.[ Szerkesztve ]
-
raulicio
senior tag
"A HTC az első félév során csak alsó- és középkategóriás WM készülékeket dob piacra." - Ez a mondat annyira aranyos... Az alsós WM lesz 100k, a közép kategóriás meg 130-150k. Jó vicc.Tudom, hogy nem az áron múlik egy telefon kategorizálása de akkor is vicces, hogy egy 100k-s telefont ma már lehet alsó kategóriásnak nevezni
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Felső kategóriában nincs. A Toshiba K01 szvsz a WM6.5.3 bejelentésével fog megjelenni (15 mm vastag QWERTY csúszkás PDA, Snapdragon + 4,1" kapacitív kijelző). A HTC az első félév során csak alsó- és középkategóriás WM készülékeket dob piacra. Samsung rövidesen badázik, később jön majd valami tőlük és az LG-től is.
-
HyP3b0y
senior tag
Pedig nagyon kiváncsi voltam és ha jól szerepelt volna, lehet ez lett volna a következő platform
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
erdoke
titán
Szerintem az lenne az égő, ha kiadnának valamit, amivel nem a többiek számára tennék föl a lécet, hanem csak éppen behoznák őket. Vajúdjanak csak rajta, amíg jónak nem gondolják, addig meg vagy megteszi a várakozóknak a WM6.5.x, vagy vesznek mást, ha valamit hiányolnak belőle.
-
8nemesis8
veterán
Várható volt, hiszen nemrégen még kerestek tesztelőket a rendszerhez, ami ugyancsak nem rövid idő a hibák kijavítása számától függően is persze.
Ez mondjuk tényleg sok, Androidnak mindenképpen kedvezhet. -
RandomGosu
senior tag
hát ez... szerintem már nem a 7-et hanem valami 11-et kéne kiadni akkor...
-
joey04
titán
2011?
hát remélem nem így lesz. az már nagyon égő lenne -
erdoke
titán
Mi ez a Bright Side of News? Sose hallottam róla, nemhogy forrásként használnám.
Februárban elvileg megmondja a MS, hogy mikorra lesz WM7, addig már érdemes várni, nem a különféle találgatásokat firtatni.A legjobb aláírás a héten
-
BaLee
addikt
Az MS nagyon elkényelmeskedte az előnyét amíg nem nagyon volt riválisa. Most itt az android, jön fel a symbian is, ájfón meg a többiek. Kicsit későn kaptak észbe.
Sokba fog ez még nekik kerülni... -
Shockwave12
csendes tag
Csak azt tudnám hogy Mr Balmernek ilyenkor hol az a nagy arca... Fikázni azt tud a mobil világban (mit neki Android), de hogy valamit letegyen az asztalra a mögötte álló cég... röhej.
-
hans87
tag
Hát az MS tudja. De addigra új Symbian, újabb Android verzió , újabb szifonszoft, Samu Bada is kenn lesz a piacon, szóval necces lesz.....
Nokia 5530
-
BloodRay
veterán
Na ez nagyon jó hír...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Dr.Anonymus
addikt
"a cég legtöbb partnere valószínűleg nem fog várni a jövő év elejéig, hanem ehelyett kisebb átalakítás után Android operációs rendszerrel dobja piacra a Windows Mobile 7 rendszerhez tervezett mobiljait."
- én örülnék neki, ha így történne,
akkor végre lenne egy két komolyabb kinézetű HTC Android telefon is
nem csak a szokásos fiatalos designú darabok -
ThorsHUN
őstag
Nem is ertem miert temeti mindenki a winmo-t...
-
amanoba
őstag
bravó
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH! Darts
- Androidos tablet topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Steam Deck
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest