Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
A dekorációs eszközök nélkül futó alkalmazást (tehát ablakkeret, főmenüsor) appletnek hívják linuxban, ha jól értem moonmant, akkor windowsban meg gadgetnek. Viszont nekem olyan rémlik (úgy tűnik, tévesen), hogy valaki azt mondta, ezt a windowson widgetnek hívják, ami teljesen téves elnevezés, mivel a widget kifejezést már használják ezer éve, másra.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
üzenetére
A swap, helyesebben page, az egy részterület a virtuális memória megvalósításában. Akár van swap, akár nincs, virtuális memória mindig van, már csak architekturális okokból is. Ha van swap, akkor a virtuális memória mérete több lehet, mint a fizikai memóriáé, ha nincs, akkor értelemszerűen nem.
-
válasz
fordfairlane
üzenetére
tőle kellene megkérdezni, nem én mondtam...
-
-
-
-
válasz
üzenetére
Az egy tiszta, korrekt hozzáállás, ha azt mondod, hogy NEKED nem felel meg vagy azt, hogy TE most nem tudsz elég energiát fordítani rá és maradsz a windowsnál.
De nem erről beszélek, hanem arról, amikor olyan tényeket kezd el félremagyarázni valaki, amik nem igazak. Mert ezen második esetben objektíven ellenőrizhető dolgokról hirdet téves véleményt, míg az első esetben a saját berkein belül nyilatkozik. Mintha valaki azt kezdené magyarázni, hogy nekem nem felel meg a linux, tehát nem is létezik linux.
Olyan, mintha egyesek fudolni akarnának (de szép igét alkottam...), pedig csak saját hülyeségüket verik nagydobra. Ezt nem értem, erre várom a magyarázatot.
-
-
-
azt mondtad nemrég, ha jól emlékszem, hogy nem használsz linuxot, csak hallassz róla itt-ott. Akkor miért írsz ilyeneket? Valami megalapozottság, ilyesmi?
Ha nem te mondtad, akkor bocs.
#132: tudtad, hogy a debiannak pl. komoly bugtrack rendszere van? nemcsak azért komoly, mert sokat tud, hanem azért is, mert komolyan veszik. Nincs olyan, hogy valaki belepiszkol egy programot a rendszerbe, mert letépi a fejét a kiadás maintainere.
-
-
segítek a szövegértési problémádon: mondtál egy orbitális baromságot linuxról, erre dabadab mondott egy hasonló orbitálisat windowsról, csak hogy érzékeltesse veled, milyen szinten szóltál. És akkor meg kellett volna kérdeznie tőled:
"te ezeket a baromságokat most direkt hergelésből irogatod, vagy tényleg ekkora troll lettél?"Tekintsünk el attól, hogy valamikor a számítástechnika ködös hajnalán mindkét kijelentésnek volt valóságalapja.
Egyébként megkérdezem már, ha klavit ragadtam:
a kedves windows irányból linuxot fikázók olyan szintű tévedésekről tesznek tanúbizonyságot, hogy az már fáj és hiába próbál nekik az ember korrekten válaszolni, legközelebb megint előjön. Az összes ilyen erőfeszítés falrahányt borsó. Tehát megkérdezem kedves windows fanoktól: ti féltek a linuxtól? sok hsz kicsit olyan, mintha minden reggel elzsolozsmáznátok, hogy linuxhoz nincs driver, linuxot telepíteni rémálom, linux nem jó desktopra senkinek, linux piaci részesedése mérési hiba, linuxhoz nincsenek alkalmazások, és a mantrázás csúcsa: nem fut rajta photoshop, stb. stb. Szóval: féltek? Ha nem féltek, akkor hogyan lehet elferdíteni olyan objektív tényt, hogy a debianban pl. több, mint 18 ezer csomag van benne alapból, a windowsban meg csak a rendszer beindításához szükséges dolgok?Egyébként bocs, hogy a te hsz-edre válaszul írom, nem téged akartalak kipécézni.
-
És akkor hogy lesz a windows, linux két jóbarát?
Érdekelne, ha hozzáfognál a címben feldobott kérdés kifejtéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Milyen széket vegyek?
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Asztali PC , i5 8400 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Felkonfig
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi