- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a wupdate-et nem sorolnám ide. de csak azért, mert eddig én azon még drivert sem találtam soha (ahoy írták már korábban mások), amikor felment netre keresni a win. nem beszélve olyasmiről, hogy nincs semmilyen kiegészítő szoftver, csak a MS sajátjai. mondhatni, hogy elég szegényes a kínálat.
nem akarok pálcát törni egyik rendszer felett sem, azokról tudok személyes véleményt mondani, amit próbáltam, és jelenleg ezek közül a linux (illetve azon belül is az ubuntu) felel meg leginkább az igényeimnek. nem mondom, hogy nincsenek benne gondjaim, de most leglaább egy ideig más miatt kell idegeskejek, mint win esetében (plusz, és ez sem utolsó szempont: eddig az online közösségnek köszönhetően szinte mindig sikerült megoldani pillanatok alatt a dolgokat, mert annyi fórum áll rendelkezésre)
tomtyi: már nagyon régóta az az első, hogy kikapcsolom a virtuális memóriát a gépemen. akár xp, akár vista, akár linux. mindezt azért, emrt 2GB fizikai memória mellett egyszerűen nem tudtam olyan felhasználási területet találni (a saját általam használt dolgok közt), ahol kevés lett volna a RAM. még vista + firefox, thunderbird, torrent, pár IM progi és Halo 2 együttes futtatása esetén is maradt olyan fél giga...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Windows 10
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- További aktív témák...
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest