Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Túl van misztifikálva, elriaszák az átlagembert, én is tanultam általános iskolában 25 éve kb. Nem játékosan tanítják bemutatva pl. videólejátszáson hasonló dolgokon keresztűl a működését, e helyett sok ideig csak a bináris vagyis a kettes számrendszert, tízes számrendszert magyarázák. Sok időt vesz el a számítástechnika története ez sem valami izgi téma lyukkártya, x86 gépek kialakulsa, ARM Advanced RISC Machine architektúrákról hasonló. Valósidejű oprendszeretől, GNU General Public License -ig stb, jogi kérdésekig, ezek egy általános minimális tudásnál nem lényegesek Gizikének.
-
Morden24
nagyúr
#246: szerintem meg az a baj, hogy sok felhasználó van, aki fél minden újtól, még egy felugró ablaktól is, de azért habzó szájjal fikázza a linuxot...
Ez olyan tuddhogyértsd-beszólás volt, amihez effektíve közöm nincsen, vagy esetleg valami általam ismeretlen okból nekem szántad?
Mellesleg hasonló tudatlan fikázást lehet látni/hallani/olvasni Windows-irányba is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
én biztos nem.