- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tasker
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Tehát megkérdezem kedves windows fanoktól: ti féltek a linuxtól?"
Bár nem vagyok fan, csak Windows használó, de részemről igen, ez egy tényező.
Egy olyan, teljesen új rendszer lenne, amelyet meg kell ismerni, hozzászokni, utánajárni, hogy mi hogyan működik benne, hogy a CAD szoftverektől a játékokig minden fut-e rajta. Ez pedig sok energiát és időt elvenne - s ezekből van a legkevesebb.A másik oldalon pedig ott a megszokott Windows környezet, amely a mindennapok során már bizonyított. Persze, nyilván megvannak a maga hibái, de ezeket jócskán felnagyítják a felhasználói inkompetenciák és a máig élő sztereotípiák. (Utóbbira épp a hétvégén láttam remek példát.
)
Olvasgattam mostanában az ehhez hasonló Windows vs. Linux háborúvá fajult topicokat, ahol általánban a szakmai dolgok felé terelődik a téma. Érdekes dolgok ezek, csak sokszor az sikad el, hogy felhasználói minőségben ezek senkit sem érdekelnek. A felhasználó észrevétlen működést vár el, ill. azonnali rendelkezésre állást.
A Windows rendszerek mindezt az emberek döntő többége számára képesek olyan minőségben biztosítani, hogy ne vállalják be a Linuxra váltást.Az árat direkt nem hoztam fel, mert akkor előkerül az illegális használat kérdésköre, ebbe pedig a magam részéről itt most szeretnék nem belefolyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- MACBOOK PRO M1 8G/256G, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest