Új hozzászólás Aktív témák
-
sajog159
aktív tag
Nem is tudom hol kell segiséget kérniaz allábiabn:
Anno volt egy ingyen hátték kép programm, de késöbb fizetős lett, amit nem akartam. Most a nevére sem emlékszem... Tudna segiteni Valaki ebben az ügyben: ungyen háttér képek.
Előre is kösz
-
Dr. Akula
félisten
Csak ilyen kicsi fullHD méretű háttérképek lesznek?
-
Glenda
addikt
Az igazán döbbenetes az, hogy MSDN-ről és Technetről már tölthető az RTM. Nekem is az van fenn már.
-
total90
veterán
A poén, hogy ezt használom régóta...
-
tDr1v3r
veterán
Az a lezáróképernyő nem új, a frissen telepített Windows 8-amban is benne van alapban.
-
BluEyes
őstag
No, mit leltem a W8-ban:
c:\Windows\Web\Screen\img103.jpg -
cairojack
aktív tag
A Vistával és a W7-el megjelent a Windowsban egyfajta elegancia, egy letisztultság, stílus, ha úgy tetszik, és a mostani verziókban ezt kihalni látom. Pl W8 StartScreen-t igencsak rondának találtam, a maga tarkabarkaságával, és még csak egy normális hátteret se lehetett hozzá állítani. Mind ilyen kicsit nőies csicsás, nonfiguratív, vagy virágmintás volt, rusnya, egyszínű háttérrel. Én személy szerint nagy örömmel látnám, ha a Win fejlesztők belepakolnának pár elegáns skint is. Afféle "hideg" vagy "komoly" vagy ha úgy tetszik "szürke" témát. Elég viccesen tudnak festeni ezek a csempék egy üzleti tárgyaláson, egy ultrabookon egy MBA-rel szemben...
-
Petyyyyy
addikt
Megnéztem az összes képet már pár hete, de kb. kettő volt ami tetszett úgy igazán. Lehet nem 1280x1024-en kellett volna nézegetni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest