Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xstyle
tag
válasz
Franklin
üzenetére
Sztem nem problémázunk,csak próbáltam az egész 1 kiragadott részét elmagyaarázni, hátha egyből nem jön az érzés
Mivel kis igazságokból jön a nagy igazság.Részemről azért nem VLC, mivel letöltök egy pakkot, ami a TC UP és abban nem az van (viszont még számtalan alkamazás, amit F3/F4-el megnyitva tudok fileokat kezelni vele és nekem ez így jó és semmit nem tud, amire nekem ebből a csomagból nem lenne elég az ami benne van)
Hova akarjak VLC-t és minek ?
Remélem ez elég szubjektív

-
xstyle
tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Nah a filmet se így indítom

TC UP -> F3 -> Alt + enter

-
xstyle
tag
Alt + Enter:
Média Player
KMPlayer
Winamp
ZoomPlayerA CTRL + F nem csak böngészőben hanem pl wordben, Notepadban, Notepad++-ban, openoffice stb-ben használatos, azért is írtam ezt
Tehát a mundandóm arra utal, hogy amikor az ember kezd a pc-vel foglalkozni, nem az az első gondolata, hogy milyen másik programok vannak, csak örül neki, hogy működik.
Ezek után használja.
És most válik el a dolog, akinek affinitása érzéke van , érdekli a dolog, az néz magának másik programot..
Ha ezen a vonalon haladok, akkor egész sokakat meg tudnék tréfálni egy BSplayerrel, vagy egy VLC-vel.
-
xstyle
tag
Tehát ha teljesen laikus vagyok tegyük hozzá, az első programhasználatokkor, ha fogékony vagyok ezek rögzülnek. Ez nem szubjektivitás, hanem megszoktathatóság.
Sztem ha eddig az emberek lapostalpú cipőt használtak (vagy nézhetjük ezt színekkel is)és egy 100-as kontrolcsoportnak beteszek magasabb sarkút akkor jó 70% a normál talpút választja akkor is, ha azt mondom nincs következménye annak, melyiket veszi fel.
-
xstyle
tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Nem megvédés,de gondolom érted mire hegyeztem ki. Ha eddig jobb kezes voltam és ez általában működik, miért akarnak a balkézre szoktatni?
vamzi:
azért mert az F11 is magától értetődőbb full képernyő rakáskor böngészőnél
vagy a ctrl + F keresni az adott dokumentumban, vagy web lapon
-
xstyle
tag
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Talán azért, ha jól dereng a filmnézegetők 90%-nál alt + enter teljesképernyő, VLC-nél ?
(Ezzel csak arra utalok, hogy ők úgy döntöttek, hogy a saját fejük utána skinelnek és opcióznak a lejátszót,de a világ arra tart, hogy, ha megtanulom az okostelefonon a két ujjal nagyítást nem akarom a másik telefonon azt 3 ujjal csinálni, mert nem találom meg.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Majd eldöntik kell-e nekik.