- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Úgytűnik valami gajra tette a hang drivert, recseg meg sistereg mint az állat.Lassan újra kéne raknom az xp-t csak nincs hozzá kedvem.
Szokenesz
Tiszta telepítést csináltál vagy a 6801-re raktad? -
Hunter2
addikt
logmein nem hajlandó települni rá, azt írja hogy modolva van a rendszer.Ami mondjuk igaz is hogy a Win7 egy modolt Vista de attól még felmehetne rá.
Egy .MSI a telepítője van és nem lehet neki kompatibilitást állítani. -
Hunter2
addikt
BS player megy valakinek Win7 alatt?
-
Hunter2
addikt
upsz benéztem, nálam is hasonlóképpen ment.
No-kia
a Pre-BETA kifejezés mond valamit? Napi haználatra nem ajánlott.Nálam pl random kikapcsolja az explorer.exe-t aztán visszakapcsolja meg ilyenek. Ha a vistádon kékhalál van az nem biztos hogy szoftveres hiba, bár lehet az is.A helyedben lefutatnék egy memtestet.Vagy lehet driver inkompatibilitás is. -
Hunter2
addikt
Én találtam ennél egyszerűbb módszert is
Nálam tegnap csak úgy egyszer csak kifagyott pedig előtte sosem csinált ilyet.
Kipróbáltam alatta crysis-t egész jól ment full grafon.Viszont fraps nem mutatott semmit játék közben.
Lassan lehet visszatérek xp-re, de lehet hogy vistára. -
Hunter2
addikt
nézte valaki hogy a media player alapban viszi-e a divx-et? Nálam megy de lehet hogy csak a COD5 rakott fel valami codec-et
-
Hunter2
addikt
Daemon tools-ot tudott valaki telepíteni rá?Nálam állandóan azt írja ki telepítés közben hogy indítsam újra, de újraindítás után is újra akarja indítani.
Közben használtam a keresőt és a powerisot bepróbálom.
-
Hunter2
addikt
A start menüt átlehet állítani hagyományos nézetre?Én mikor megláttam a Paintet a Win7-ben nem a bejövős szó jutott eszenmbe először hanem az hogy : Mi a fa*z ez?
dehát izlések és pofonok szokták mondani, majd megszokjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest