- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ez nem egy egyszerű driver gond. Nyugodtan keress rá google-al. Csurig a net ezzel a problémával, rengeteg megoldással, más és más vállt be különböző embereknek.
De a melós gép is képes megzakkanásokra, csak ugye azon nem hallgatok zenét, nem nézek videókat, nem multimédiázom sokat, szinte semmit, napi fél órám van szabadidőm akkor szoktam. De VLC alatt egy excel vagy word indítása meg tudja zakkantani a hangot, ami SSD mellett, 16gb memóriával, és i7-es procival szerintem kicsit huncut. Workstation gépekkel.
A mosógépes példa pedig nagyon nem passzol egyáltalán.
XP alatt én is szívtam driverrel, de win7 alatt nem emlékszem, hogy lett volna bármi nemű gondom (SP1-től használtam), max nem támogatott hardverekkel amivel most úgy nincs is gond, mert a realtek alaplapi hangkarim is pattog, nem csak az usb.
-
Mikor már a harmadik hete google-ztam és mindent amit találtam kipróbáltam hogy ne pattogjon a hang és az egyetlen megoldás ha kilövöm a hálózati vezérlőt. Úgy vélem, hogy ez azért talán nem az elkényelmesedés jele.
Sok mindenben sokkal jobb a 10 mint a 7 de sok mindenben sokkalta szarabb. Itt már leírtak sok példát, nem kezdem megint sorolni, úgyis mindig le vagyok hurrogva hogy én vagyok a fasz, mert nem lehet a képnézegetőből rendesen nyomtatni vagy egyéb szarságok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest