- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ez nem egy egyszerű driver gond. Nyugodtan keress rá google-al. Csurig a net ezzel a problémával, rengeteg megoldással, más és más vállt be különböző embereknek.
De a melós gép is képes megzakkanásokra, csak ugye azon nem hallgatok zenét, nem nézek videókat, nem multimédiázom sokat, szinte semmit, napi fél órám van szabadidőm akkor szoktam. De VLC alatt egy excel vagy word indítása meg tudja zakkantani a hangot, ami SSD mellett, 16gb memóriával, és i7-es procival szerintem kicsit huncut. Workstation gépekkel.
A mosógépes példa pedig nagyon nem passzol egyáltalán.
XP alatt én is szívtam driverrel, de win7 alatt nem emlékszem, hogy lett volna bármi nemű gondom (SP1-től használtam), max nem támogatott hardverekkel amivel most úgy nincs is gond, mert a realtek alaplapi hangkarim is pattog, nem csak az usb.
-
Mikor már a harmadik hete google-ztam és mindent amit találtam kipróbáltam hogy ne pattogjon a hang és az egyetlen megoldás ha kilövöm a hálózati vezérlőt. Úgy vélem, hogy ez azért talán nem az elkényelmesedés jele.
Sok mindenben sokkal jobb a 10 mint a 7 de sok mindenben sokkalta szarabb. Itt már leírtak sok példát, nem kezdem megint sorolni, úgyis mindig le vagyok hurrogva hogy én vagyok a fasz, mert nem lehet a képnézegetőből rendesen nyomtatni vagy egyéb szarságok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- LG LCD és LED TV-k
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- PlayStation 5
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Ingatlan eladás
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest