- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Dragon3000 #371 üzenetére
Na az se semmi
Közben nekem lefrissult a a PC Health Check program, es most mar konkrétan kiirja, hogy azért nem felel meg, mert a secure boot nem tamogatott.
Sajnos ezt nem tudom bekapcsolni, mert csak uefi-ben lehet, ha nem tévedek. Az en Windows-om pedig legacy-ban lett telepitve, így nem tudom atvaltani. Van egy tool, ami atkonvertalja a rendszerparticiot, de gondolom senki nem garantálja nekem, hogy utána beindul a gép
Viszont ez azt jelenti, hogy minden hardverem tamogatott, szóval egy clean installal (uefi-ben) fel kell majd mennie a W11-nek.
Próbáljátok ki most a PC Health Check-et, hatha Nektek is pontosít most már. -
pete_21
addikt
válasz
Dragon3000 #346 üzenetére
Logikus amit irsz, viszont egyelore ugy tunik, hogy az MS PC Health Check sem latja ezeket a CPU-kat kompatibilisnek, tehat lehet, hogy nem is fogja engedni a W11 telepiteset.
-
pete_21
addikt
Gyanitom, hogy ha egy Atom, Celeron is eleg neki, akkor meg akar egy 2nd genes I3/i5/i7-en is vigan elmenne.... Kerdes, hogy van-e technikai akadalya, illetve akarja-e az MS tamogatni... Remelem hamarosan bovul az a lista.
De akkor valoszinu a CPU-t ellenorzi a tamogatott CPU-k ellen, es ott bukunk el jelenleg. -
pete_21
addikt
Nalam is ugyanez. BIOS-ban PTT-t bekapcsoltam, de megis azt irja, hogy nem tamogatott. I5-6500 cpu.
Lehet, hogy tenyleg a CPU nem tamogatott (amit gondolom majd felraknak a tamogatasi listara, meg lennek lepodve, ha nem futna ezen a Win11)...
Ileltve arra gondoltam meg, hogy az is baj lehet, hogy legacy modban lett telepitve a Windows-om, es nem UEFI-ben? Ezt vajon figyeli? Ujratelepites nelkul van biztonsagos (!) modja atvaltani UEFI-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest