- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riddick77
tag
A dolog így működik ahogy írtam,a ref. kártyán valószínű olyan hűtő van ,ami jó eséllyel elég hangos ventilátor mellett próbálja kordában tartani a hőfokot. Ha,tippelnem kéne azért működik még ,mert a rárakott hűtő olyan,hogy kikapcsoláskor a fennmaradó hő x részét elvezeti fokozatosan,és nem alakul ki hirtelen hőingás amitől elrepednek a BGA golyók. Szóval lehet ,hogy úgy tervezték meg a hűtőt véletlenül,de a ref.hűtések olyan hangosak általában,hogy elég kevés embert ismerek akinek olyan van a gépében.
Amit láttam már élőben,hogy elromlott melegedéstől...
többféle 5-6 éves notebook. Intel /AMD vegyesen,sok ,notebook szervizesek tudnának mesélni.
Nálam elromlott VGA AMD Radeon 68xx seriábol 2db.
Konzolokból amit láttam:
X360 első 4-5 séria 80% feletti elhullás 3év után. /100-80C volt belőve gyárilag a hűtés!/
Xbox slim 1-2-3 széria 2-3 év után nagy számban hullanak. /80C körülre belőve ,az északi hidak forrnak hűtetlenül/
Ps3 első 3 széria 3-5 év alatt 7x% feletti elhulllás.Mindenképp ajánlott ezeknek a melegedő alkatrészeknek az ütemezett karbantartása,hővezető paszta cseréje a garancia idő lejárta után azonnal. Valamint portalanítás,és notebookoknál a hővezető gap pad cseréje,mert láttam pár kilyukadtat,elporladtat a nagy hő miatt.
Szóval,szerintem,nem tesz jót a termék élettartamának a nagy üzemi hőmérséklet.Csak,ezért is érdemesebb modernebb terméket vásárolni,mert jó eséllyel kevesebb hőt termel,halkabban energia takarékosabban üzemel.
-
Riddick77
tag
Nem sok értelmét látom ennek az AMD kártyának. Az idén jönnek az új kártyák ,aki jót akar magának mindenképp várja ki szerintem. 28nm->14nm az jelentős ugrás fogyasztás melegedés terén is.
Persze ,csökkenni fog mind két érték,míg a teljesítmény nőni fog.
Nagyon nem tesz jót a kártyáknak ,hogy forrnak az alkatrészek!
A régebbi ,sőt már az új konzolok is sorban hallnak ki, a kiforrt BGA forrasztások miatt...vagy az idő előtt kiszáradt elektrolit kondiktól. Szintén ez van pár éves notebookoknál.
Szóval ,hiába bírna maga a chip fizikálisan a nagyobb üzemi hőt ,a forrasztások és az egyéb alkatrészek nem bírják,mondhatni elfáradnak.
Ki kell várni az idei új kártyákat,felesleges elavult technológiásra kiadni már pénzt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest