- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Netfone
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bembee12
aktív tag
Én már 2 éve használom az LTSC-t aktivátorral (ha van jobb megoldás, írjátok le) több gépen is. Nvidia kártyával (gtx 1070) semmi gond sincs, Nvidia honlapjáról leszedett driver simán felment.
Ugyanúgy kell kezelni, mint a többi Windows 10-et, csak nincs benne kb semmi felesleges dolog.Én utoljára gyári 2019-es februári iso-ból telepítettem (hu_windows_10_enterprise_ltsc_2019_x64_dvd_7afb1447) 17763.316 verziószámú, lehet van újabb, nekem ezt sikerült beszereznem. Egy Windows Update után a legújabb 2020 augusztusi update is feltelepült (17763.1397).
Mint mondtam, teljesen jól működik a rendszer, mindössze annyit csináltam, hogy telepítés előtt kihúztam a netet, majd miután feltelepült, kikacsoltam az eszközkezelőben, hogy automatán töltsön le és tegyen fel drivereket, visszadugtam a netet és felraktam a gyártói oldalról letöltött drivereket. Felkerült a Onedrive (nem a Store-os változat)
Telepítettem a Microsoft Alkalmazás telepítőt, ezáltal MS Store nélkül fel tudok rakni Store-os appokat ha letöltöm direkt link alapján, így felkerült az Óra, Kamera, Diktafon, Realtek Audio Console appok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen alaplapot vegyek?
- Battlefield 2042
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest