Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Például egy program megnyitásánál, mivel core i5-ös géphez volt viszonyítási alap. De mondhatnám a lapváltásokat is, amik megintcsak nyögve nyelősen mentek.
Atomos gép: kifogy a ramból, throttingol, lassú a beépített tároló, gyenge anyagminőség,
Pentiumos gép: elfogy a processzor teljesítménye, korához képest is nagyon gyenge, gyenge anyagminőség.Persze akkor én is azt mondtam hogy hát persze megvettem, akárki akármit mondhat ez egy jó gép. 3 hónap múlva eladtam mert nem volt azt, csak tudod mikor sok pénzt kiad az ember nehezen emészti meg hogy hát bizony nem is volt ez olyan jó vétel. De ott és akkor megideologizáltam. Hozzá kell tenni, hogy vehettem volna egy Dell Latutude gépet, nem emlékszem a pontos típusára: volt benne i3-3217u, 8gb ram, 500gb hdd, normális anyaghasználat, komolyabb support, jobb billentyűzet miegymás. Mindezt 60.000-ért tudva ezeket mégis a 110-es műanyag gagyit vettem. Nyilván ez az én szegénységi bizonyítványom hogy hülye voltam, de akkor is az a helyzet most már úgy gondolom, hogy hiba csak azért belemenni mert új. Tudod mint az új autó, ha megvetted és új akkor te finghatsz bele először, na most ha használtan veszed az meg nem olyan.

Új hozzászólás Aktív témák
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest