- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
A használt üzletit azért szoktam jobbnak tartani, mert nálam a tapasztalatok túl sok
- letört a zsanér a csillivilli gagyilapopról
- szakadnak ki a csavarok / elporlik a műanyag
- le kell bontani a gépet egy ventipucoláshoz
- kilyukad a hűtőcső
- elreped az alaplap / feljön a BGA a gyenge ház miatt / kiszakad a tápcsati
dolgokat tartalmaznak konzumer cuccoknál.
Ráadásul ezeket újonan drágábban veszik emberek, mint a használt üzletieket, amiket azért komolyabb igénybevételre terveztek.
Használt konzumert meg a fent emíltettek miatt inkább nem veszek...
S azért a mostani T430-am 50 ezerért olyan volt, mint az új... A low-end konzumernél meg mindenhogyan erősebb hardver van benne.OK, mindenki mást akar, ha valakinek nagyon könnyű, jól kinéző gép kell, vegye, csak utána ne velem akarja rendberakatni, amivel megszívatta magát. Volt már, hogy intéztem Dell ultrabookot ismerős anyjának, mert cipelésre kellett neki egy kicsi gép - aztán 1 hát múlva vett valami Asust, mert az szebb - csak az 2 nap múlva halt be. Aztán mondtam neki, hogy vigye más balekhoz, mert nem véletlenül kajtattam neki Dellt. Szóval kicsit gndolkodni is kell néha, hogy használt laptoppal villant-e valaki, vagy feladja a szépséget a megbízhatóságért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest